Video! Un avion plin cu aur, platină şi diamante a pierdut marfa, la decolare!

Filon Stan  
înVideo
15/03/2018, 19:25
Video! Un avion plin cu aur, platină şi diamante a pierdut marfa, la decolare!

În Rusia a ploua cu aur! Un avion cu zece tone de aur, platină şi diamante a pierdut o parte a încărcăturii după ce a decolat, joi, de pe Aeroportul Yakutsk, scrie Siberian Times. Echipa care a încărcat marfa a fost arestată pe loc!

Aeronava cargo AN-12 a Nimbus Airlines a avut probleme la decolare, iar preţioasa încărcătură a început să cadă pe pistă. Unele lingouri de aur au ajuns şi la 26 de kilometri de aeroport. Echipajul a decis imediat după incident să aterizeze pe aeroportul Magan, din apropiere.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Autorităţile au recuperat 3,4 tone de aur!

Autorităţile au închis accesul şi a declanşat, împreună cu serviciile secrete, o vastă operaţiune de recuperare a încărcăturii, în valoare totală de 368 milioane de dolari. Cel puţin 172 de lingouri, în greutate totală de 3,4 tone, au fost recuperate până acum din zonă, a declarat o sursă din ministerul de Interne pentru agentia TASS. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×