Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit! Sunt 4 morți

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/07/2018, 13:47
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit! Sunt 4 morți

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Alpi! Patru persoane au murit, astăzi, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit pe vârful unui munte acoperit cu zăpadă, în timpul unui zbor de agrement.

Avionul de tip Robin, cu patru locuri, s-a prăbuşit vineri după-amiază la o altitudine de circa 3.300 de metri, la aproximativ 150 de metri deasupra trecătorii Duran, conform unui comunicat al poliţiei din cantonul Valais, în sudul ţării, informează AFP, citat de Agerpres.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit! Sunt 4 morți

Avionul decolase de pe aeroportul din Sion pentru un zbor de agrement, conform poliţiei, care a precizat că echipele de salvare au intervenit după declanşarea balizei aparatului de zbor, dar „nu au mai putut decât să constate decesul pilotului şi al celor trei pasageri”.

„Victimele nu au fost oficial identificate pentru moment”, a adăugat poliţia, explicând că „circumstanţele accidentului rămân încă a fi stabilite” şi că este în desfăşurare o anchetă.

Accidentul survine după o iarnă în care numeroase persoane şi-au pierdut viaţa în Alpii Elveţieni din cauza unei serii de avalanşe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×