Video! Avion cu 162 de pasageri, la un pas sa se prăbuşească în mare!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Video
15/01/2018, 12:19
Video! Avion cu 162 de pasageri, la un pas sa se prăbuşească în mare! GALERIE FOTO

Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a aflat la un pas de tragedie! Autorităţile din Turcia au deschis o anchetă după un incident care a avut loc, noaptea trecută, pe aeroportul din Trabzon, unde un avion a ieşit de pe pistă în timpul unor manevre după aterizare şi a rămas blocat în noroi, pe panta dintre aeroport şi mare, relatează sabah.com.tr.

Potrivit sursei citate, avionul s-a oprit când mai erau 25 de metri până la apă. Pasagerii şi cei şase membri ai echipajului aparţinând companiei Pegasus au fost salvaţi.

Un avion cu 162 de pasageri a fost la un pas să cadă în mare

Avionul Boeing 737-800 venise la Trabzon de la Ankara. După accident, timp de câteva ore, aeroportul a fost închis şi celelalte zboruri cu destinaţia Trabzon au fost redirecţionate către Erzurum, Erzincan, Ordu, Giresun şi Samsun. Aeroportul a fost redeschis la ora 09.00.

„Totul s-a întâmplat într-o clipă. Avionul a căzut cu botul în faţă, iar partea din spate a ajuns în aer. Ne-am panicat cu toţii”, a povestit Fatima Gordu, care s-a numărat printre pasageri.

Presa turcă a publicat, după accident, imagini despre care se menţionează că su fost surprinse în momentul accidentului, filmate noaptea. Pe Facebook au apărut şi imagini filmate cu o dronă, ziua, iar autorităţile anchetează şi acest caz, fiind interzisă folosirea de drone în zona aeroportului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×