Video! Avion cu 162 de pasageri, la un pas sa se prăbuşească în mare!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Video
15/01/2018, 12:19
Video! Avion cu 162 de pasageri, la un pas sa se prăbuşească în mare! GALERIE FOTO

Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a aflat la un pas de tragedie! Autorităţile din Turcia au deschis o anchetă după un incident care a avut loc, noaptea trecută, pe aeroportul din Trabzon, unde un avion a ieşit de pe pistă în timpul unor manevre după aterizare şi a rămas blocat în noroi, pe panta dintre aeroport şi mare, relatează sabah.com.tr.

Potrivit sursei citate, avionul s-a oprit când mai erau 25 de metri până la apă. Pasagerii şi cei şase membri ai echipajului aparţinând companiei Pegasus au fost salvaţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un avion cu 162 de pasageri a fost la un pas să cadă în mare

Avionul Boeing 737-800 venise la Trabzon de la Ankara. După accident, timp de câteva ore, aeroportul a fost închis şi celelalte zboruri cu destinaţia Trabzon au fost redirecţionate către Erzurum, Erzincan, Ordu, Giresun şi Samsun. Aeroportul a fost redeschis la ora 09.00.

„Totul s-a întâmplat într-o clipă. Avionul a căzut cu botul în faţă, iar partea din spate a ajuns în aer. Ne-am panicat cu toţii”, a povestit Fatima Gordu, care s-a numărat printre pasageri.

Presa turcă a publicat, după accident, imagini despre care se menţionează că su fost surprinse în momentul accidentului, filmate noaptea. Pe Facebook au apărut şi imagini filmate cu o dronă, ziua, iar autorităţile anchetează şi acest caz, fiind interzisă folosirea de drone în zona aeroportului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×