Un adolescent din Călărași și-a ucis familia adoptivă! Călăul i-a asasinat cu sânge rece

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 09:52
Un adolescent din Călărași și-a ucis familia adoptivă! Călăul i-a asasinat cu sânge rece

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, și-a ucis cu sânge rece familia adoptivă.  Minorul criminal și-a asasinat familia în fața altor doi adolescenți. Alexandru Dan este primul suspect al triplului asasinat din Călărași. Poliția l-a reținut pe el și pe încă doi suspecți, iar un dosar a fost deschis la Poliția din Călărași pentru a se afla detaliile macabrei crime.

Băiatul a crescut de la două luni în sânul familiei adoptive, povestesc rudele celor trei decedați.  Tânărul a ucis cu bestialitate doi bătrâni, un bărbat de 82 de ani, o femeie de 80 și pe fiica acestora, în vârstă de 58 de ani. Victimele au fost ucise prin înjunghiere, iar suspecții sunt trei adolescenți de 17 ani.

Adolescentul a devenit călăul familiei sale adoptive!

Crima a avut loc în Călărași, într-o locuință de pe strada Mihail Sadoveanu, luni, la ora 21:43.  Valentin Bivolaru, Alexandru Dan și Cristian Ene sunt cei trei suspecți reținuți de către Poliție. Imediat după ce a fost comisă crima, adolescenții au furat mașina familiei, un Opel, și au gonit în trombă. Ei au fost prinși și reținuți de Poliție

Băiatul a devenit călăul familiei sale adoptive pentru că victima, în vârstă de 82 de ani (Nicu Popescu), nu a mai vrut să-l mai primească în casă, iar Tudora – soția sa, și Vasilica – fata lor, au încercat să-l protejeze și să-l convingă pe bărbat să-l primească înapoi în sânul familiei. Un vecin de-al familiei a povestit că băiatul cerea mai mereu bani, dar nu se „încurca” cu sume mici. Adolescentul le-a cerut bătrânilor și 500 de milioane.

„Au vrut să ajute un copil. Au ajutat copilul și l-au omorât. Au avut multe probleme cu el. Au furat mașina unei nepoate. Chiar și în seara asta au furat mașina. L-au crescut de la 2 luni până la 14 ani, când nu s-au mai înțeles cu el”, a declarat Vasile Popescu, un nepot al bărbatului ucis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×