Un actor din „Game of Thrones”, DJ la Untold

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/07/2016, 12:49
Un actor din „Game of Thrones”, DJ la Untold

Actorul Kristian Nairn, care îl interpretează personajul Hodor din serialul ‘Game of Thrones’, este şi DJ şi va urca pe una din scenele festivalului UNTOLD.

‘Din lumea plină de fantezie a celui mai bine cotat serial al ultimilor ani, ‘Game of Thrones’, vine direct în lumea plină de magie a muzicii, Hodor. Actorul irlandez de 41 de ani este un pasionat al muzicii house şi de mai bine de 5 ani este DJ. Acesta va urca pe una dintre scenele celui mai bun festival din Europa, Untold’, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Kristian Nairn, DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie şi nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones şi 7 Sessions, a fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar în timp a devenit un mare fan al celor de la Queen.

‘La vârsta de 14 ani a devenit pasionat de chitară şi de atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut. Şi-a început cariera muzicală alături de trupe locale şi a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artişti precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut şi pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaşte că atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamă cu numele de Hodor, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică’, se arată în comunicat.

Anul acesta are loc a doua ediţie a festivalului Untold, după ce anul trecut acesta a fost principalul eveniment al programului Cluj – Capitală Europeană de Tineret, care a avut un buget de 400.000 de euro, din fonduri europene. Untold a fost desemnat ‘Best Major Festival’ în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, în Olanda.

O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×