Un actor de la Hollywood a lăsat rolurile din filme pentru a lupta împotriva ISIS

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 11:33
Un actor de la Hollywood a lăsat rolurile din filme pentru a lupta împotriva ISIS

Un actor britanic a renunţat la viaţa luxoasă de la Hollywood şi s-a alăturat voluntar luptei împotriva grupării Statul Islamic, în Siria, scrie Daily Mail, citat de Antena 3.

Michael Enright, care a jucat în producţii celebre alături de Johnny Depp sau Tom Cruise, este de fapt la a doua experienţă de acest gen, după ce ultima oară a fost trimis acasă, în 2015, după ce a luptat alături de Unitatea de Protecţie a Poporului Kurd (YPG).

La acea vreme existau voci care susţineau că Michael riscă să fie ucis chiar de cei din tabăra sa, din cauza comportamentului său nesăbuit.

Acum, el s-a întors pe ascuns în Siria, unde, spune el, vrea să-şi ”dovedească valoarea”.

„Cineva trebuie să se ridice în picioare. Fetiţe sunt violate în timă ce vorbim. Ar trebui să luăm atitudine”, a spus el în 2015, la întoarcerea în Marea Britanie.

Ştirea MOMENTULUI

Aceste femei s-au „distrat” excesiv! Seara lor s-a sfârșit EPIC . Imagini INCREDIBILE

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.