Un actor de la Hollywood a câştigat licitaţia pentru virginitatea unei tinere din Marea Britanie! Ce sumă fabuloasă a plătit

Raluca Ogaru   
în Reality show
27/03/2018, 02:10
Un actor de la Hollywood a câştigat licitaţia pentru virginitatea unei tinere din Marea Britanie! Ce sumă fabuloasă a plătit GALERIE FOTO

Anunţul despre tânăra care şi-a oferit virginitatea la licitaţie a fost postat pe un site de escorte care are reputaţia de a alege şi a-i verifica pe cei care participă.

Astfel, tânăra Jasmin, care susţine că are parte de o experienţă excelentă pe acest site, a ajuns să ceară 1.2 milioane de dolari pentru a-i oferi ocazia celui care plăteşte mai mult să îşi petreacă alături de ea prima noapte de dragoste. Jasmin are 26 de ani şi este studentă, iar când s-a înscris la licitaţie a cerut sprijinul părinţilor. Aceştia au considerat că tânăra este destul de mare încât să poată decide singură ce are de făcut.

”M-am săturat să aştept după bărbatul potrivit!”, susţine Jasmin, care s-a gândit că ar putea face din virginitatea ei o afacere prin care să îşi asigure măcar viitorul, dacă nu şi marea dragoste.

Cei mai darnici participanţi la această licitaţie, pe lângă actorul misterios de la Hollywood, au fost şi un om de afaceri din Munchen, dar şi un jucător de fotbal legitimat la Manchester United . Actorul ar fi plătit cu mult peste preţul dorit de tânără, mai exact 1.4 milioane de dolari!

Vezi imaginile cu Jasmin in GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×