Un actor cunoscut a murit în accident de maşină

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/11/2015, 15:17
Un actor cunoscut a murit în accident de maşină

Un actor celebru şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de maşină, miercuri (11 noiembrie). Vedeta avea doar 40 de ani. Teribilul accident de circulaţia a avut loc în Nevada (SUA). Bărbatul a murit în braţele mamei lui, Elizabeth Jackson. Tot ea a făcut publică şi vestea tragică. Actorul lasă în urmă o soţie şi o familie îndurerată.

Actorul era cunoscut pentru telenevolele şi serialele în care a jucat, printre care „Blue Bloods”, „Law & Order: SVU”, „Castle” sau „White Collar”. A jucat în filme îndrăgite precum „Love is All there”, „The Craft” şi „Ciao, America”. Nathaniel Marston era o celebritate de talie internaţională.

A murit în braţele mamei lui

Mama lui a făcut anunţul pe reţeaua de socializare Facebook: „Iubitul meu fiu, Nathaniel Marston, a luptat până noaptea trecută, dar nu a mai putut continua din cauza tramumelor şi rănilor suferite. Nathaniel a murit în braţele mele. Nu a fost singur”.

Nathaniel Marston a fost implicat într-un accident de maşină la data de 30 octombrie. A stat în comă 12 zile, iar medicii nu au mai putut să îl salveze. Actorul a decedat la un spital din Reno, în Nevada, miercuri (11 octombrie), relatează The Huffington Post.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×