Un actor celebru din Star Trek a murit la doar 50 de ani. L-a interpretat pe Nog

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/09/2019, 08:18
Un actor celebru din Star Trek a murit la doar 50 de ani. L-a interpretat pe Nog
A murit Aron Eisenberg, actorul care l-a jucat pe Nog în „Star Trek” *foto: cnn.com

Este doliu în universul Star Trek. Milioane de fani ai serialului SF au fost îndurerați de trecerea în neființă a actorului Aron Eisenberg, cel care a jucat rolul lui Nog în spin-off-ul „Star Trek: Deep Space Nine”. Acesta a murit la numai 50 de ani, după ce a suferit o afecțiune la rinichi, boală care l-a bântuit pe toată perioada vieții, încă din naștere.

Aron Eisenberg, cunoscutul pentru rolul din Star Trek, a murit la numai 50 de ani

Anunțul privind moartea actorului a fost făcut chiar de către soția sa, Malissa Longo. Aceasta a scris pe rețele de socializare că soțul ei a fost „un suflet intelligent, umil, empatic și amuzant. Nu va mai fi niciodată altul ca Aron. Ceea ce lasă în urmă este dincolo de cuvinte. Îl iubesc și o să îi simt mereu lipsa. Nu știu cum să trăiesc fără el, va fi mereu California mea”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Între cei doi era o diferență destul de mare de înălțime în favoarea femeii. Asta pentru că Aron nu a reușit să treacă de 1m50 înălțime, din cauza problemelor pe care le avea la rinichi.

Problemele la rinichi l-au băntuit toată viața pe actorul Star Trek

Eisenberg a suferit două operații, după ce s-a născut cu un singur rinichi functional. Prima operație a avut loc la 17 ani. A doua, abia în 2015, când a fost chiar și beneficiarul unui transplant. Din păcate, pe 21 septembrie, actorul Star Trek nu a mai putut face nimic în fața problemelei de sănătate care l-a urmărit de-a lungul vieții.

Pe lângă rolurile din Star Trek: Deep Space Nine, Eisenberg a mai apărut și în emisiuni precum „The Horror Show,” „Playroom” și „Beverly Hills Brats”, dar și în filme precum The Liars’ Club, Puppet Master III, Streets sau House 3.

Închide ×