Un actor celebru, câștigător la Globurile de Aur, infectat cu coronavirus! Reacția din această seară

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 23:39
Un actor celebru, câștigător la Globurile de Aur, infectat cu coronavirus! Reacția din această seară
Actorul Idris Elba a fost diagnosticat cu coronavirus. Sursa foto: hepta.ro

După ce a făcut sute de mii de victime din întreaga lume, noul coronavirus a ajuns și la Hollywood. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Cetatea Filmului a fost depistat pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care a decis să se autoizoleze la domiciliu timp de cel puțin două săptămâni.

Idris Elba este infectat cu coronavirus. Mesajul actorului laureat al Globurilor de Aur

Este vorba despre Idris Elba, laureat al Globurilor de Aur în 1988, pentru rolul din celebra miniserie The Prince’s Trust. Într-un clip video postat pe rețelele de socializare, starul britanic le-a mărturisit fanilor că se numără printre persoanele infectate cu agentul patogen care a creat panică la nivel mondial și a determinat autoritățile multor state să recurgă la măsuri radicale.

În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Este ceva foarte serios.

Acum e momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți”, a transmis Idris Elba prin intermediul contului său de Twitter, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Fă-te bine prietene”, „Așteptăm să revii cu forțe proaspete, așa că însănătoșește-te cât mai repede”, „Stai acasă și revino-ți”, sau „Ne pare rău să auzim asta, dar știm că ești puternic și că vei trece peste. Te iubim”, sunt doar câteva dintre  mesajele de încurajare venite din partea internauților.

Tom Hanks și soția, testați pozitiv cu coronavirus în Australia

Din păcate, Idris Elba nu este singurul actor de la Hollywood căruia noul virus îi dă bătăi de cap în această perioadă. Tom Hanks a dezvăluit recent că atât el, cât și soția sa Rita au fost testați pozitiv cu nou agent agent patogen denumit științific COVID-19. Cei doi se află în Australia și s-au izolat pentru următoarele două săptămâni.

Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare.

Pe Rita o deranjau frisoanele și febra. Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”, a scris celebrul actor pe rețelele de socializare, atașând mesajului și o fotografie sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×