Ultimul avertisment al lui Stephen Hawking. Când va veni sfârşitul lumii

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
16/03/2018, 09:10
Ultimul avertisment al lui Stephen Hawking. Când va veni sfârşitul lumii

Chiar dacă multă lume l-a criticat pentru convingerile sale ateiste, acesta nu a încetat să încerce să îşi explice anumite lucruri, fapt care l-a ajutat şi în realizarea unor previziuni.

Poate una dintre cele mai celebre astfel de păreri ale Profesorului Hawking este legată de dispariţia planetei noastre, cauzată, cel mai probabil, de suprapopulare şi poluare a atmosferei. Acesta a speculat că omenirea mai are 200 de ani să se bucure de Pământ, până să se trezească faţă în faţă cu extincţia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În plus, acesta a declarat în nenumărate rânduri că omenirea va supravieţui doar dacă se continuă explorarea spaţiului, concept împărtăşit şi de Elon Musk.

Avertismentul sumbru a fost făcut de Hawking în urmă cu câteva luni, iar cauzele probabile au fost identificate ca fiind agresiunea umană, încălzirea globală sau chiar şi o invazie extraterestră.

Sursă: www.adevarul.ro
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×