Ultimele imagini cu tinerele care au murit în avionul prăbuşit, după petrecerea burlăciţelor

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
13/03/2018, 11:40
Ultimele imagini cu tinerele care au murit în avionul prăbuşit, după petrecerea burlăciţelor GALERIE FOTO

Avionul se întorcea în Turcia dinspre Dubai, unde Mina Basaran, 28 de ani, a organizat petrecerea burlăciţelor, ea urmând să se căsătorească în scurt timp, relatează thenational.ae.

Avionul în care se aflau fetele aparţinea Basaran Holding, companie ce îi aparţine lui Huseyin Başaran, tatăl Minei. Acesta a deţinut şi o echipă de fotbal, iar în ultimii ani avea afaceri profitabile în finanţe, construcţii, turism, aviaţie sau energie.

 

Nooooo, that’s not right. Mina is alive. These are a bitter dream #minabaśaran

A post shared by mina basharan (@minabasaran_official) on

Potrivit aceleiaşi surse, tânăra făcea parte din consiliul de administraţie al companiei tatălui şi se pregătea să conducă afacerile.

Mina Basaran s-a logodit în octombrie cu Murat Gezer, de asemenea, om de afaceri, iar nunta urma să aibă loc pe 14 aprilie.

Mina Başaran a avut petrecerea burlăciţelor alături de şapte prietene, la Dubai, unde au asistat la un concert al artistei Rita Ora. Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Başaran apărea alături de celelalte şapte prietene, la un hotel din Dubai.

Sursă: www.ştirileprotv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bărbatul îmbrăcat în alb a vorbit despre gazul folosit de jandarmi în Piața Victoriei! ”În combinezon, aş fi o ţestoasă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.