Ultimele clipe de viaţă ale cântăreţei Cristina Fulgusin Mateiaş! Tulburător cum şi-a găsit sfârşitul artista

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
14/03/2018, 13:37
Ultimele clipe de viaţă ale cântăreţei Cristina Fulgusin Mateiaş! Tulburător cum şi-a găsit sfârşitul artista

Cristina Fulgusin Mateias, cantareata de muzica populara si realizator de emisiuni la Radio Accent, a murit luni, in jurul orei 00.00, la spital. WOWbiz.ro a aflat povestea tulburătoare a artistei, chiar de la fiica ei, Nicoleta, tanara care nu poate sa-si revina din soc.

Regretata artista a fost dusa la spital in ultimul moment, si atunci aproape fara voia ei. Fiica ei, Nicoleta, ne-a marturisit ca si-a implorat mama sa mearga la medic pentru ca nu mai scapa de tuse. Femeia nu s-a dus… si a ajuns intr-un moment al bolii in care medicii n-au mai putut sa o salveze, desi si-au dat tot interesul.

“Mama tusea de vreo luna. Ea statea la Tg Carbunesti, de cativa ani, eu stau la Valcea. Acum o saptamana a fost la mine si tusea rau, am rugat-o insistent, am implorat-o sa mearga la medic. Mi-a spus ca se va duce imediat ce ajunge acasa. A amanat, n-a mers.

Sambata s-a dus la spital pentru ca ii era rau, medicul i-a facut niste injectii si i-a spus sa ramana internata pentru ca starea ei nu este deloc buna, se deteriorase. N-a vrut. S-a dus la serviciu. Duminica n-a putut sa mearga la serviciu ca i-a fost foarte rau si matusa mea, care locuieste si ea acolo, la Carbunesti, a chemat salvarea acasa. Nici atunci mama n-ar fi vrut sa mearga la spital. A fost internata.

Seara am vorbit cu ea, mi-a dat poze, spunea ca se simte mai bine. Am rugat-o sa manance, mi-a spus ca nu poate, ca n-are gust. Luni dimineata am sunat de 5 ori si nu mi-a raspuns nimeni. Deja incepusem sa ma panichez, dar refuzam sa cred ca s-a intamplat vreo nenorocire. Pe la 11.00 mi-a raspuns o asistenta si mi-a spus ca mama nu poate vorbi, ca ii este rau. Familia a dorit sa fie transferata la Craiova, dar nu se putea, nu era stabilizata, nu aveam cum sa o transfere.

Am sunat iar la cateva ore si am vorbit cu medicul de garda si mi-a spus ca e in coma indusa, am vrut sa o transfer cu un elicopter la Bucuresti, dar starea era critica, nu se putea. La ora 22.00 si ceva a facut primul stop cardiorespirator, in jurul orei 00.00 a murit. Mama avea si probleme cu inima. Inmormantarea va avea loc joi”, a declarat Nicoleta, fiica artistei, pentru WOWbiz.ro.
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×