Ultimatum pentru miniştrii greci

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 15:56
Ultimatum pentru miniştrii greci

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, dă un ultimatum miniştrilor săi. Potrivit presei elene, el le-a cerut tuturor celor care nu intenţionează să voteze planul de reforme convenit cu creditorii ţării să îşi dea demisia.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Informaţiile confirmă în parte speculaţiile presei, care vorbea despre o posibilă remaniere a cabinetului elen aşteptată chiar azi. Pentru a evita o criză politică, Alexis Tsipras discută de câteva ore cu mai mulţi parlamentari din propriul partid şi cu mai mulţi membri ai cabinetului.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

Membrii Syriza sunt în faţa unei dileme – să-l susţină sau nu pe Alexis Tsipras? Cu alte cuvinte, au de ales între a vota noile măsuri de austeritate – contrare platformei lor politice, sau a respinge pachetul de reforme, ceea ce ar duce la căderea actualului Guvern. Chiar şi aliaţii lui Tsipras consideră că soluţiile Bruxelles-ului sunt o capacană, pe care o califică drept o tentativă de lovitură de stat.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

La Bruxelles, miniştrii de Finanţe din Uniunea Europeană caută soluţii imediate pentru nevoile financiare ale Greciei. Până la obţinerea unui nou împrumut, statul elen are nevoie urgentă de bani pentru a-şi onora obligaţiile de luna aceasta – are de plătit Băncii Centrale Europene 3,5 miliarde de euro până luni.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Înţelegerea prevede, printre altele, ca Atena să reformeze pensiile, piaţa muncii şi să extindă baza de impozitare. În plus, va fi creat un fond care să administreze activele de stat greceşti în valoare de 50 de miliarde de euro. Jumătate din această sumă va fi folosită pentru recapitalizarea băncilor elene, iar un sfert, pentru investiţii în Grecia.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

Fondul respectiv va fi controlat de la Atena, nu de la Luxembourg, aşa cum îşi doreau creditorii internaţionali. Alexis Tsipras a obţinut şi reeşalonarea datoriei de 323 de miliarde de euro, dar fără o reducere a acesteia.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Sursă: www.digi24.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×