Ultima supraviețuitoare din filmul „Pe aripile vântului”, Olivia de Havilland, se ține bine la 104 ani – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/01/2020, 15:19
Ultima supraviețuitoare din filmul „Pe aripile vântului”, Olivia de Havilland, se ține bine la 104 ani – Foto GALERIE FOTO
Actrița Olivia de Havilland, în pelicula Pe aripile vântului (1939). Sursa foto: știrileprotv.ro
Olivia de Havilland este singura actriță care a jucat în celebrul film „Pe aripile vântul” care mai trăiește. Are 104 ani și se ține bine, semn că a știut cum să trăiască pentru ajunge la venerabila etate.

Olivia de Havilland arată incredibil la 104 ani

Pentru a vedea imaginile cu actrița britanică accesează galeria foto a articolului dând click pe imaginea principală de mai sus.
Olivia a fost un sex-simbol când era tânără, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile. În pelicula care a avut un real succes și în România, difuzată și în zilele noastre de posturile de televiziune de profil, a jucat rolul Melaniei Hamilton.

Actrița a venit pe lume într-o familie britanică. Femeia s-a născut în Japonia, iar la vârsta de 25 de ani a reușit să dobândească cetățenia britanică, scrie știrileprotv.ro.

Cel mai cunoscut rol, cel din „Pe aripile vântului” (1939)

În anul 1934, când abia împlinise 18 ani, marele ei vis era să predea limba engleză. Nu și l-a îndeplinit pentru că a fost remarcată de regizorul Max Reinhardt, care a distribuit-o în opera „Visul unei nopți de vară” a lui William Shakespeare.

A semnat un contract pentru o perioadă de cinci ani cu studiourile Warner Brothers. Olivia a apărut, pe lângă „Pe aripile vântului” în alte filme care au făcut istorie în industria cinematografică.

A jucat în „Captain Blood”, anul 1935, alături de Errol Flynn. Cuplul pe care îl formau pe marile ecrane a fost unul dintre cele mai adulate în acea perioadă.

În pelicula care i-a adus cea mai mare glorie a jucat în 1939. Cariera ei a fost încununată nu doar cu aprecieri, ci și cu premii importante. A câștigat două premii Oscar și a fost nominalizată de trei la cele mai prestigioase decernări care se acordă în industria filmului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×