ULTIMĂ ORĂ! S-a căsătorit Mutu cu Sandra!?

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
02/05/2015, 17:07
ULTIMĂ ORĂ! S-a căsătorit Mutu cu Sandra!? GALERIE FOTO

Jurnaliştii de la  spynews.ro susţin că Adrian Mutu şi Sandra Bachici au făcut deja pasul cel mare. S-au căsătorit, în secret. Zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de naşi, iar pe invitaţiile de nuntă, numele lui Adi şi al Sandrei ”tronează” la loc de cinste.

Relaţia dintre Adrian Mutu şi frumoasa lui iubită, Sandra Bachici, pare să evolueze cu paşi mai rapizi decât s-ar fi aşteptat oricine. Astfel, fotbalistul pare să fie atât de îndrăgostit de timişoreanca încât a făcut, zilele trecute, un gest care spune totul despre cât de mult o iubeşte pe brunetă.

Relaţia dintre Adi Mutu şi frumoasa lui iubită, timişoreanca Sandra,a trecut la alt nivel, semn că se iubesc la nebunie. Recent, Adrian Mutu a colindat bijuteriile din Buucreşti în căutarea unor bijuterii cu totul şi cu totul speciale. Mai exact, fotbalistul nu a fost interesat nicio secundă de cercei, coliere sau intele de logodnă şi a trecut direct la ”artileria grea” şi a petrecut în bijuteria cu pricina mai bine de 45 de minute alegând cu atenţie o pereche de verighete din aur. Şi, dovedind că ştie exact inclusiv dimensiunile inelarului Sandrei, Adi a măsurat inelele cu pricina până a găsit mărimea potrivită şi apoi le-a cerut bijutierilor de acolo să le înscripţioneze cu numele lui şi cu cel al Sandrei Bachici.

Acum, se pare că cei doi au făcut deja pasul, în mare secret. Nu de altceva, dar zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de naşi, iar pe invitaţiile de nuntă, numele lui Adi şi al Sandrei ”tronează” la loc de cinste.

Adrian Mutu şi frumoasa Sandra şi-au făcut apariţia la biserica unde urmează să le devină părinţii spirituali unor prieteni de-ai fotbalistului. Împreună cu cei doi a venit şi mama fotbalistului, care ar urma să fie, de fapt, naşă alături de fiul ei. VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO CLICK PE POZA

În ciuda vremii urâte, Sandra Bachici a ales o ţinută extrem de sexy, care i-a pus în evidenţă silueta de invidiat. Rochiţa scurtă, de culoarea albastru electric, a reuşit cu siguranţă să o scoată în evidenţă pe iubita fotbalistului, care a stat în permanenţă cu ochii pe ea.

Ultimă oră! O SUPER VEDETĂ de la noi SUFERĂ! CELEBRA CANTAREATA, despărţire SOC de IUBIT!!!

De o eleganţă desăvârşită, aşa cum ne-a obişnuit, Adrian Mutu a ales un costum de culoare neagră, la care a asortat o cravată de aceeaşi culoare. În aceste momente, Adrian Mutu se pregăteşte să devină părinte spiritual pentru un cuplu de tineri îndrăgostiţi, prieteni de-ai lui.

VIDEO + FOTO SOC!!! FATA LUI MEME STOICA, BETIE CRUNTA AZI NOAPTE!!! A VOMITAT SI A CAZUT INCONSTIENTA!!! IMAGINI ABSOLUT RUSINOASE CU TEODORA

Adrian Mutu şi mama sa au devenit  părinţii spirituali ai prietenilor fotbalistului. Adrian a zâmbit pe durata întregii spujbe, semn că fotbalistul este foarte încântat de noul statut, conform spynews.ro

Vezi video aici

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×