ULTIMA ORĂ! Luminiţa Anghel, audiată la DNA!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/10/2014, 12:26
ULTIMA ORĂ! Luminiţa Anghel, audiată la DNA! GALERIE FOTO

Luminita Anghel are mari probleme cu legea. Cantareata a fost chemata la DNA pentru a da explicatii, iar acuzatiile care i se aduc sunt extrem de grave.

Are o cariera impresionanta in muzica si a pasit pentru prima oara pe o scena in urma cu 38 de ani. Nu a avut niciodata probleme cu legea, insa in urma cu putin timp a fost luata prin surprindere de un telefon pe care l-a primit si acum trece prin clipe groaznice.

PrimaTV anunta ca Luminita Anghel a fost chemata la DNA pentru a da explicatii intr-un dosar in care este acuzata de evaziune fiscala si fals in inscrisuri.

Are probleme cu mama biologica a fetitei pe care a infiat-o

1

Luminita Anghel traieste intr-un stres continuu de cand mama biologice a fetitei pe care o creste i-a batut la poarta. Intre timp, femeia cu pricina a ajuns sa ii faca zile negre artistei si sa isi permita mai mult decat atributiile pe care le are.

Anul 2014 a fost unul extrem de dificil pentru Luminita Anghel. Mai exact, de cand in peisaj a aparut Angelica Constantin, mama naturala a Mariucai, fetita pe care cantareata o are in grija. Anul trecut, femeia a acuzat-o pe artista ca i-ar fi cerut 60.000 de euro pentru a-i da custodia copilului. Intre timp, Angelica si-a vazut copilul in prezenta artistei, dar si a reprezentantilor de la Protectia Copilului si au stabilit ca mama biologica poate sa isi vada copilul oricand, insa trebuie sa anunte inainte.

sursa:   cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×