ULTIMA ORĂ! Cristofor Duduianu a murit! Temutul interlop a decedat în închisoare

în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 12:11
ULTIMA ORĂ! Cristofor Duduianu a murit! Temutul interlop a decedat în închisoare GALERIE FOTO
Ultimă oră: Cristofor Duduianu a murit! Era în închisoare

Este doliu într-unul dintre cele mai temute clanuri din România. Cristofor Duduianu a murit pe un pat de spital din București, după ce zilele trecute a ajuns în comă direct din unitatea spitalicească a închisorii Rahova. Rudele interlopului sunt în stare de șoc și se pregătesc pentru ziua înmormântării. Un membru al familiei lui Cristofor Duduianu a făcut declarații despre problemele cu sănătate grave cu care s-a luptat în ultima vreme.

Potrivit informațiilor făcute de una dintre rudele interlopului, acesta se confrunta cu probleme de sănătate dificile: diabet și ulcer. Mai mult, la începutul acestei săptămâni, “Regele” clanului Duduienilor a fost transferat în comă de la unitatea sanitară a Penitenciarului Rahova la Spitalul “Carol Davila”. Medicii de aici l-au băgat în sala de operații, iar intervenția a fost destul de delicată.

Cristofor Duduianu a murit la câteva zile după ce transferat din spitalul închisorii Rahova

Unul dintre membrii familiei lui Cristofor Duduianu a mărturisit că îi vor putea lua trupul de la morgă mâine, însă, deja, au început pregătirile pentru înmormântare. Decesul a survenit în jurul orei 04:00 dimineața.

“S-a stins în această dimineață, pe patul de spital. Zilele trecute a fost operat de ulcer. El avea și grave probleme cu diabetul, făcea dializă de ceva timp. Acum ne pregătim de înmormântare. Luni abia o să îl putem scoate de la morgă”, a  dezvăluit una dintre rudele interlopului, potrivit cancan.ro.

Cristofor Duduianu a murit în închisoare

Vestea tristă vine după ce în urmă cu două luni, un alt mare lider al cunoscutului clan a murit. Ion Duduianu, alias  “Segher”, fratele lui Pian, a murit. El a murit în închisoarea din Găești după ce ar fi suferit un atac de cord. Deși a fost dus de urgență la spitalul din oraș, medicii nu au putut face nimic ca să-l țină în viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×