ULTIMA ORĂ! Cristi Borcea, din nou tătic! Alina a născut o fetiţă

Ionuţ Cataramă    Camelia Arsene   
în Hotnews
25/07/2015, 12:35
ULTIMA ORĂ! Cristi Borcea, din nou tătic! Alina a născut o fetiţă

Alina Borcea (31 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară, vineri seară (24 iulie), în jurul orei 17.00, ora locală, 01.00 (25 iulie), ora României. Soţia lui Cristi Borcea (45 de ani) a născut o fetiţă sănătoasă la un spital din Miami, în Statele Unite ale Americii, potrivit unor surse apropiate familiei care au confirmat pentru Click! această informaţie.

VESTE ŞOC! MILIOANE DE ROM NI SÎNT AFECTAŢI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul! 

Alina a decis să se lase pe mâna medicilor americani, deşi iniţial a susţinut că vrea să nască în România. Ea şi fostul boss dinamovist mai au un băieţel, pe George Alexandru (3 ani). Soţia lui Cristi Borcea a avut o sarcină uşoară, ceea ce i-a permis să fie foarte activă în afaceri, deşi a fost avertizată că dacă va depune mult efort riscă să nască mai devreme. Alina a născut prin cezariană, iar fetiţa va avea cetăţenie americană, la fel ca frăţiorul ei.

Cîntăreţ CELEBRU de la noi, GRAVE probleme de sănătate

Cristi Borcea mai are patru copii oficiali şi încă unul pe care l-a recunoscut după ce a fost acţionat în instanţă: Din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (16 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani).

Vestea a venit de la purtătorul de cuvânt al fericitei mămici, însă nu a fost momentan confirmată de Alina Borcea, care încă se odihneşte după naştere.

BIANCA DRĂGUŞANI, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ!

Fostul director al Dinamo s-a căsătorit în 2012 cu Alina. Împreună mai au un băieţel de 3 ani, pe George Alexandru, care s-a născut tot la Miami. În 2014, avocata avocata Simona Dana Voiculescu l-a dat în judecată pe Borcea. Ea a afirmat că fetiţa ei în vârstă de 8 ani este tot a dinamovistului. După proba ADN s-a stabilit că avocata a spus adevărul. Cristi Borcea se află în puşcărie din martie 2014 şi are de ispăşit o pedeapsă de şase ani şi patru luni.

O mare Sfîntă se sărbătoreşte ASTĂZI! Mii de românce îi poartă numele!

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×