Ştirea MOMENTULUI în showbiz! Două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Copiii, în LACRIMI

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/08/2015, 09:37
Ştirea MOMENTULUI în showbiz! Două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Copiii, în LACRIMI GALERIE FOTO

DIVORT. Ştirea MOMENTULUI în showbizului! Două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Copiii, în LACRIMI. CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE SAU PE LINKURILE DE MAI JOS

DIVORT. Supermodelul Gisele Bündchen (35 de ani) şi jucătorul de fotbal american Tom Brady (38 de ani) sunt la un pas de divorţ. Potrivit revistei OK!, cei doi nu se mai înţeleg deloc şi au ajuns să se certe la cuţite, în casa lor fiind un scandal uriaş.

FOTO 1              FOTO 2

FOTO 3              FOTO 4

FOTO 5              FOTO 6

DIVORT. În ciuda faptului că Gisele, cel mai bine plătit supermodel din lume, şi soţul ei par a fi cuplul perfect pe reţelele de socializare, postând imagini în care arată foarte fericiţi, totul este doar de faţadă şi lucrurile nu stau deloc aşa în realitate.

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!

DIVORT. Prieteni apropiaţi de-ai acestora au declarat că ei se ceartă în fiecare zi de câteva săptămâni, nu se mai simt atraşi unul de celălalt şi nu au mai făcut sex de luni bune, fapt pentru care s-ar fi despărţit. În plus, Gisele şi Tom nu se pot pune de acord în privinţa creşterii celor doi copii ai lor.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

DIVORT. “El vede diferit de Gisele creşterea copiilor, care insistă ca toată lumea din casă să fie la dietă şi să consume doar alimente organice de care Tom s-a săturat.”

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

„Ea îl pune pe Tom chiar să le gătească copiilor când nu e ea acasă, deşi au oameni angajaţi special la bucătărie, pentru că Gisele nu are încredere să îi lase pe ei să îi hrănească copiii”, a declarat o sursă pentru revista OK!

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”

DIVORT. Mai mult, Gisele l-a ameninţat pe Brady că, dacă nu depune mai mult efort ca mariajul lor să funcţioneze şi să o recucerească, îşi va lua lucrurile şi copiii şi se va muta în ţara ei natală, Brazilia.

Cei doi urmează să înceapă o adevărată luptă pe averea de 460.000.000 de dolari şi pe custodia copiilor lor, Benjamin (5 ani) şi Vivian ( 2 ani).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×