Ultima dorinţă a studentei de la Litere care a ars de vie în clubul Colectiv! „Vineri seara avea nevoie să se relaxeze!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/11/2015, 14:38
Ultima dorinţă a studentei de la Litere care a ars de vie în clubul Colectiv! „Vineri seara avea nevoie să se relaxeze!”

Bilanţul victimelor din incendiul devastator de la clubul Colectiv creşte îngrijorător. Duminică dimineaţa un alt înger a pierdut lupta cu moartea, lăsând în urmă regrete şi lacrimi amare. Liliana Gheorghe, studentă eminentă la Litere, a plecat dintre cei vii fără ca ultima ei dorinţă de pe patul de spital să se îndeplinească.

Tânăra originară din Tulcea se afla vineri seara în club Colectiv, alături de prietenii ei. Se număra printre cele mai bune studente ale Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, uimindu-i pe toţi cu pasiunea ei pentru literatură.

Avea o şansă la viaţă, fiind salvată din ghearele nemiloase ale incendiului, însă duminică dimineaţa, pe patul Spitalului de Arşi Liliana şi-a dat ultima suflare. Nu înainte, însă, de a le cere ceva prietenilor ei un ultim lucru, simţind parcă sfârşitul.

„Ieri ne-a rugat să-i aducem o carte. Îşi dorea să-i citim. Aceasta era dorinţa Lilianei… Ultima dorinţă a studentei de la Litere şi a colegei care era preocupată de faptul că nu o să ajungă la facultate şi ne ruga să-i împrumutăm cursurile până îşi revine. A unui suflet care era mereu vesel şi dornic să experimenteze cât mai multe lucruri; a omului care se bucura de viaţă, de culori şi de muzică; a celei care acum câteva zile voia să îi facă o surpriză unei prietene cumpărându-i cărţi. Vineri seara a avut nevoie de un moment în care să se relaxeze, să fie liberă şi a mers împreună cu prietenii în clubul Colectiv. Azi, n-am mai apucat să-i citesc… Odihneşte-te în pace, Liliana Gheorghe!”, este mesajul care circulă acum pe internet, la câteva ore de la moartea ei.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die”. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit şi alte 140 se luptă să supravieţuiască.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×