VIDEO ŞOCANT! Oficiali ÎNCĂTUŞAŢI în şedinţa de GUVERN! I-au săltat în timpul DEZBATERILOR

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/03/2015, 16:54
VIDEO ŞOCANT! Oficiali ÎNCĂTUŞAŢI în şedinţa de GUVERN! I-au săltat în timpul DEZBATERILOR

Politistii ucraineni au intrat, miercuri, intr-o sedinta de guvern transmisa in direct la televizor si, in fata camerelor de luat vederi, au incatusat doi inalti oficiali din serviciile de urgenta ale statului, suspectati de implicare in acte de coruptie la nivel inalt. 

Ministrul de Interne ucrainean, Arsen Avakov, a spus ca cei doi oficiali, seful serviciilor de urgenta si adjunctul sau, au fost retinuti pentru ca au luat parte in acte de coruptie prin companii off-shore, scrie Reuters.

INCREDIBIL!!! CE VEDETA DIN ROMANIA TREBUIA SA FIE IN AVIONUL MORTII!!! S-A RAZGANDIT IN ULTIMUL MOMENT!!! DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!!!

Sursa citata scrie ca incidentul a fost clar regizat de autoritati, pentru un maximum de publicitate pentru lupta anticoruptie a Guvernului.

DEZVALUIRE BOMBA!! CU EL FACE SEX Simona Halep!! EL E BARBATUL CU CARE…

Premierul Arseni Iateniuk a avertizat: „Cand tara e in razboi si numaram fiecare banut, ei fura de la oameni si de la stat. Asta se va intampla tuturor celor care incalca legea si iau in deradere statul ucrainean”.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE, SUPER SEXY CU FATA CELOR 2!!!

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×