Galerie FOTO. O prezentatoare TV riscă ÎNCHISOARE pentru o postare pe facebook!

Mirela Apostol   
în Hotnews
04/11/2015, 17:13
Galerie FOTO. O prezentatoare TV riscă ÎNCHISOARE pentru o postare pe facebook! GALERIE FOTO

Galerie FOTO. O prezentatoare TV riscă ÎNCHISOARE pentru o postare pe facebook! 

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Un star al realty show-ului „The Call Center”, din Marea Britanie, este aproape de a ajunge în închisoare, după ce a postat un mesaj pe Facebook. Ursula Presgrave a scris pe profilul său personal „Oricine s-a născut cu Sindromul Down ar trebui să fie ucis! Este crud să-i încurajăm către o viaţă fără rost, de legumă”, este mesajul postat de aceasta, care a atras numeroase reacţii negative, iar oamenii care au citit postarea acesteia au mers apoi la poliţie.

Ursula riscă acum pînă la 6 luni de închisoare, după ce a pledat „vinovat” în faţa juraţilor. Tînăra de 23 de ani se poate alege însă şi doar cu o amendă de 5.000 de lire.

Peste 500 de oameni au fost contrariaţi de postarea acesteia şi i-au scris cuvinte precum „eşti josnică”, „este o gîndire bolnavă” sau „cauţi atenţie”.

Ursula a fost arestată după ce reprezentanţii poliţiei au găsit în telefonul acesteia imagini în care copiii bolnavi erau ironizaţi.

„Telefonul mobil a fost confiscat şi s-a constatat că acesta conţine numeroase fotografii cu sloganuri batjocoritoare la adresa persoanelor care suferă de Sindromul Down”, a spus procurorul Linda Baker.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×