Galerie FOTO. O prezentatoare TV riscă ÎNCHISOARE pentru o postare pe facebook!

Mirela Apostol  
înHotnews
04/11/2015, 17:13
Galerie FOTO. O prezentatoare TV riscă ÎNCHISOARE pentru o postare pe facebook!GALERIE FOTO

Galerie FOTO. O prezentatoare TV riscă ÎNCHISOARE pentru o postare pe facebook! 

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Un star al realty show-ului „The Call Center”, din Marea Britanie, este aproape de a ajunge în închisoare, după ce a postat un mesaj pe Facebook. Ursula Presgrave a scris pe profilul său personal „Oricine s-a născut cu Sindromul Down ar trebui să fie ucis! Este crud să-i încurajăm către o viaţă fără rost, de legumă”, este mesajul postat de aceasta, care a atras numeroase reacţii negative, iar oamenii care au citit postarea acesteia au mers apoi la poliţie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ursula riscă acum pînă la 6 luni de închisoare, după ce a pledat „vinovat” în faţa juraţilor. Tînăra de 23 de ani se poate alege însă şi doar cu o amendă de 5.000 de lire.

Peste 500 de oameni au fost contrariaţi de postarea acesteia şi i-au scris cuvinte precum „eşti josnică”, „este o gîndire bolnavă” sau „cauţi atenţie”.

Ursula a fost arestată după ce reprezentanţii poliţiei au găsit în telefonul acesteia imagini în care copiii bolnavi erau ironizaţi.

„Telefonul mobil a fost confiscat şi s-a constatat că acesta conţine numeroase fotografii cu sloganuri batjocoritoare la adresa persoanelor care suferă de Sindromul Down”, a spus procurorul Linda Baker.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×