Video! Turistă salvată de la 5 metri înălţime, după ce rămâne agăţată de un telescaun din judeţul Alba

Filon Stan   
în Video
15/02/2018, 11:22
Video! Turistă salvată de la 5 metri înălţime, după ce rămâne agăţată de un telescaun din judeţul Alba

Operaţiune de salvare a unei turiste care a rămas suspedată la 5 metri de-asupra solului, agăţată de telescaun! Totul a fost filmat de unul dintre martori!

Incidentul a avut loc pe pârtia de pe Domeniul Schiabil din Munţii Şureanu, judeţul Alba, unde o femeie a rămas agăţată de telescaun în momentul în care a încercat să coboare la capătul de sus al pârtiei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femeie agăţată de telescaun, salvată de angajaţii pârtiei din Alba

Femeia a purtat rucsacul în spate când s-a urcat pe telescaun deşi acest lucru este strict interzis, deoarece acesta se poate prinde de telescaun, fapt care s-a şi întâmplat. De teamă să nu cadă, turista a stat nemişcată câteva minute bune, atârnând de telescaun. 

Angajaţii pârtiei au urcat pe unul dintre stâlpi şi au ridicat-o cu grijă, aşa că nimeni nu a fost rănit. Salvamontiştii recomandă ca rucsacul să fie ţinut în braţe, special pentru a evita astfel de situaţii.  

 

Închide ×