Video! Turistă salvată de la 5 metri înălţime, după ce rămâne agăţată de un telescaun din judeţul Alba

Filon Stan   
in Video
15/02/2018, 11:22
Video! Turistă salvată de la 5 metri înălţime, după ce rămâne agăţată de un telescaun din judeţul Alba

Operaţiune de salvare a unei turiste care a rămas suspedată la 5 metri de-asupra solului, agăţată de telescaun! Totul a fost filmat de unul dintre martori!

Incidentul a avut loc pe pârtia de pe Domeniul Schiabil din Munţii Şureanu, judeţul Alba, unde o femeie a rămas agăţată de telescaun în momentul în care a încercat să coboare la capătul de sus al pârtiei.

Femeie agăţată de telescaun, salvată de angajaţii pârtiei din Alba

Femeia a purtat rucsacul în spate când s-a urcat pe telescaun deşi acest lucru este strict interzis, deoarece acesta se poate prinde de telescaun, fapt care s-a şi întâmplat. De teamă să nu cadă, turista a stat nemişcată câteva minute bune, atârnând de telescaun. 

Angajaţii pârtiei au urcat pe unul dintre stâlpi şi au ridicat-o cu grijă, aşa că nimeni nu a fost rănit. Salvamontiştii recomandă ca rucsacul să fie ţinut în braţe, special pentru a evita astfel de situaţii.  

 

Ştirea MOMENTULUI

Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea! Ce a povestit

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.