Turcul Andreei Marin se mută în România

Silvia Fechete   
în Reality show
21/08/2013, 10:37
Turcul Andreei Marin se mută în România
Andreea Marin

Relaţia Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk pare să între pe un făgaş stabil. Cele şase luni de relaţie au fost presărate cu despărţiri şi împăcări, însă, în cele din urmă, cei doi păr să-şi fi dat seamă a sunt meniţi să fie împreună.

Şi cum dragostea rupe orice bariere şi trece orice graniţe, din Turcia până în România nu a fost decât un pas pentru fizioterapeutul care a făcut-o pe zâna dâmboviţeană să simtă din nou fluturi în stomac, după divorţul de Ştefan Bănică Jr. Se pare că tânărul a decis să-şi schimbe viaţă în numele iubirii şi să se mute în ţara de baştină a femeii care a pus stăpânire pe inimă lui. În consecinţă, ar fi achiziţionat un apartament în zonă Dorobanţi şi şi-ar fi adus şi părinţii să-i binecuvânteze marele pas.

În urmă cu doar câteva ore, Andreea, Tuncay şi părinţii lui au fost fotografiaţi într-un complex destinat mobilei şi decoraţiunilor interioare, cumpărând tigăi şi veselă. Se vede treabă că vedetă s-a integrat bine în familia iubitului şi a beneficiat de acceptul acestora de a-şi reface viaţă alături de fiul lor.

Ei bine, tabloul de familie pare complet, dar ar fi fost desăvârşit dacă din ecuaţie nu ar fi lipsit micuţă Violetă, fiică Andreei, despre care diva a spus în repetate rânduri că se înţelege excelent cu noul bărbat din viaţă să. Oricum, atmosferă din sânul micului grup este cât se poate de destinsă, chiar jovială, semn că planurile au fost făcute, iar zarurile aruncate. Din acest punt, Andreea şi Tuncay nu mai au niciun motiv să nu fie fericiţi împreună, iar distanţă nu va mai stă între ei.

De la cumpărături, Zâna i-a condus pe toţi la aeroport, le-a înmânat tigăile şi tot ceea ce cumpăraseră, şi-a luat rămas bun de la ei şi a rămas să aştepte cu sufletul ştrand întoarcerea, de data această definitive, a jumătăţii ei.

 

SURSA CANCAN.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×