Tudor Chirilă, la un pas sa renunţe la Vocea Romaniei! Ce l-a supărat atat de tare?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/12/2015, 18:11
Tudor Chirilă, la un pas sa renunţe la Vocea Romaniei! Ce l-a supărat atat de tare?

Dupa incheierea ultimei editii “Vocea Romaniei”, gurile rele o dadeau ca si plecata pe Loredana Groza. Cand colo, surse din echipa emisiunii au rasturnat pentru WOWbiz.ro toate zvonurile.

Cei care credeau ca Loredana n-o sa mai apara la “Vocea Romaniei” aveau argumentele lor. Alegerile neinspirate facute de cantareata in calitate de jurat au dus-o in jenanta ipostaza de a nu avea nici un concurent in finala la care a asistat ca simpla spectatoare.

Iata insa ca surse din cadrul echipei “Vocea Romaniei” au facut pentru WOWbiz.ro dezvaluiri surprinzatoare. Astfel, avem toate sansele s-o vedem multa vreme pe Loredana ca jurat al emisiunii daca faimoasa cantareata va semna contractul care se afla in acest moment pe masa ei si care presupune o prelungire pe TREI ANI (!!!) a participarii ei in cadrul show-ului.

In schimb, in ceea ce-l priveste pe Tudor Chirila, lucrurile sunt un pic mai complicate. Desi se afla evident pe val, fiind in acest moment cel mai de succes jurat din cei patru, cu doua trofee “Vocea Romaniei” la activ, nonconformistul cantaret le-a dat mari emotii celor de la PRO TV. Cunoscut ca fiind un tip taios, care nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, Tudor Chirila si-a facut auzita de multe ori vocea cand nu i-au convenit anumite aspecte din bucataria show-ului. Ba chiar, la un moment dat, cand spiritele s-au incins serios, Tudor a anuntat ca nu mai vrea sa participe la o noua editie “Vocea Romaniei”.

Bineinteles, toata lumea spera ca el a aruncat amenintarea aceasta “la nervi” si ca, pana cand vor incepe preselectiile, Tudor se va linisti si se va aseza confortabil in scaunul de “jurat”, ipostaza care il prinde atat de bine incat aproape nimeni nu-si mai aminteste ca pe acolo a trecut si Horia Brenciu.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×