Tudor Chirilă a salvat un concurent din echipa lui Smiley! Gabriel merge mai departe la Vocea României. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 23:43
Tudor Chirilă a salvat un concurent din echipa lui Smiley! Gabriel merge mai departe la Vocea României. Video
Tudor Chirilă l-a salvat pe Gabriel din echipa lui Smiley la runda KO de la Vocea României *foto: facebook

Smiley a avut de luat o decizie teribilă în proba KO de vineri seara, din cadrul emisiunii „Vocea României”. Artistul a avut de ales între Andi Țolea, Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu, patru voci foarte bune, care s-au luptat pentru a rămâne în echipa îndrăgitului artist român.

Tudor Chirilă a salvat un concurent din echipa lui Smiley

Smiley a decis să meargă mai departe cu Andi Țolea, cel care a cântat excelent un cover pe Celine Dion – I Will Always Love You. Cu toate acestea, și prestația lui Gabriel Bîscoveanu, cel care a cântat la chitară melodia celor de la Twenty One Pilots – Can’t Stop Falling in Love, i-a impresionat pe jurați. „Mă văd lucra cu oricare dintre voi pe viitor”, le-a transmis Smiley celor din echipa lui. Cu toate acestea, artistul nu a putut alege decât pe unul dintre cei aflați în echipa sa, așa că a mers mai departe cu Andi Țolea.

Tudor Chirilă a decis însă să îl salveze pe Gabriel Bîscoveanu, după ce a fost impresionat de prestația lui la chitară. „Am să merg eu mai departe cu Gabriel”, a spus solistul Vama, spre ușurarea tânărului cântăreț. Astfel, după ce Andi va contiua cu Smiley și Gabriel cu Tudor Chirilă, Kevin Magalhaes și Alexandru Ciubotaru au părăsit competiția.

Ultima interpretare din echipa lui Smiley în acest KO: Gabriel Biscoveanu și chitara lui aduc emoția pe scenă!

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 8. November 2019

Faptul că Gabriel a fost salvat de către Tudor Chirilă a fost aplaudat de internauții care au rămas impresionați de vocea pe care tânărul o are, inclusiv pentru sensibilitatea pe care a reușit să o transmită, mai ales prin interpretarea pe care a avut-o prin intermediul chitării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×