MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/07/2015, 12:04
MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! GALERIE FOTO

In ultima perioada o multime de publicatii online le ofera cititorilor imagini in care ilustreaza ecuatii matematice simple sau intrebari de logica, pe care cei mai multi oameni le gresesc fara sa isi dea seama.

TE CREZI UN ŞOFER BUN? 75 % DINTRE ROM NI GREŞESC RĂSPUNSUL LA ÎNTREBAREA ASTA: CINE INTRĂ ÎN INTERSECŢIE? TU CE SPUI?

Asa s-a intamplat si in cazul ecuatiei de mai sus. Potrivit BuzzFeed, o ecuatie precum cea de mai jos a reusit sa le dea batai de cap multor cititori, iar acest lucru se intampla din neatentie in cele mai multe cazuri.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

Ecuatie

 

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!!

Imaginea a facut furori pe internet, iar pe pagina de Facebook a publicatiei aceasta a strans peste 8.000 de like-uri in timp record si o multime de controverse printre cei care au incercat sa rezolve calculul.

Tu ti-ai dat seama cum se rezolva? Ai raspunsul corect?

VEZI AICI RĂSPUNSUL CORECT!

Sursă: www.protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×