Tu ce faci de Revelion 2019? 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 18:42
Tu ce faci de Revelion 2019? 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani
Revelionul anului 2019 se apropie, așa că iată 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani

Revelionul anului 2019 se apropie, așa că iată 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani. În apropierea Sărbătorilor, toți românii caută un loc inedit pentru a petrece frumos în ultima zi din an și își caută haine cât mai elegante, ulterior realizând că nu a fost o idee tomai originală, căci parcă fiecare noapte dintre ani pare că o petrec la fel.

Astfel că, uite câteva locuri și moduri în cate îți poți petrece noaptea dintre ani din care te poți inspira pentru ca noaptea ta să fie una de neuitat.

Revelion 2019. 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani

1. Prima idee este revelionul în călătorie. E știu că Revelionul orice ar fi, trebuie plănuit, iar de această dată îl poți petrece într-un loc care să-ți rămână în memorie. Tot ce trebuie să faci e ca în loc să te gândești cu ce vrei să te îmbraci, să iei bilete și să pleci.

2. Pare ceva tradițional, însă aduce multă bucurie, așadar, ideea a doua constă în petrecerea Revelionului acasă cu familia.

Tu ce faci de Revelion 2019? 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani
În apropierea Sărbătorilor, toți românii caută un loc inedit pentru a petrece frumos în ultima zi din an, așa că sigur acasă poate vei găsi căldura Sărbătorilor

3. Noaptea dintre ani trebuie să fie memorabilă, astfel că, dacă nu vrei acasă cu familia, îți poți lua un grup mic de prieteni pentru a pleca undeva ori doar pentru a pretrece într-un local mic și intim. Cert e că împreună e mai bine.

4. Revelionul în doi ar putea intra în opțiunile multora. Dacă nu ești îndeajuns de sociabil în acea zi, ori dacă prezența partenerului tău de viață îți e total de ajuns, poți fi doar tu cu el pentru a intra în noul an.

5. A treia ideea, pe care foarte mulți oameni o aleg, este de a petrece noaptea dintre ani în centrul orașului, unde totul este luminat, muzica răsună, iar vinul fiert miroase de peste tot.

Tu ce faci de Revelion 2019? 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani
Revelionul poate fi petrecut în multe feluri, unul dintre ele fiind în centrul orașului

6. Revelionul la piscină intră și el în calcul. Vestimentația specială pentru noaptea dintre ani le dă bătăi de cap femeilor, astfel că pot recurge doar la un costum e baie pentru a termina orice necaz pe care-l poate crea o rochie prinsă într-un toc.

7. Mulți oameni se simt bine petrecând Revelionul la restaurant ori la o petrecere mare organizată. De altfel, este și una dintre ideile practice pentru noaptea dintre ani, căci printr-un singur apel poți organiza totul, ca mai apoi, în marea seară, masa să fie făcută și dansul asigurat.

Tu ce faci de Revelion 2019? 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani
Pentru petrecăreți, una dintre soluțiile pentru petrecerea ultimei zilei din an este la restaurant

8. O altă idee constă în a petrece noaptea dintre ani singur. Sună trist, însă li se întâmplă multora, mai ales oamenilor care nu se zbat atât de mult atunci când aud de Revelion. E bine și așa, căci poți vorbi la telefon, poți asculta muzică. De altfel, este și una dintre soluțiile bune prin care nu poți ajunge la urgențe, pentru că tu vei fi printre cei care nu vor mânca așa mult, fiind singur.

9. Revelionul în club ar intra și el în tendințe. Mulți preferă să îmbrace o cămașă ori o rochie, apoi să plece într-un local. Important e doar să te simți bine!

Tu ce faci de Revelion 2019? 10 idei despre cum să-ți petreci noaptea dintre ani
Una dintre modalitățile prin care îți poți organiza repede Revelionul este să pleci în club

10. Ultima variantă ar fi și cea nerecomandată, aceasta constând în Revelionul la job. Se întâmplă multor oameni, așa că încercați pe cât posibi să vă faceți o seară bună orice ar fi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×