Trupul unui adolescent, adus de ape la Eforie Nord! Trecătorii au sunat la 112!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/08/2018, 14:33
Trupul unui adolescent, adus de ape la Eforie Nord! Trecătorii au sunat la 112!
Marea neagră a mai luat o viață! O femeie a fost găsită fără suflare

Tragedia a lovit din nou pe litoral! Turiștii care au mers joi dimineață să vadă răsăritul pe o plajă din Eforie Nord au avut parte de șocul vieții lor! Ei au văzut pe mal trupul fără viață al unui adolescent, adus de ape. Oamenii au alertat poliția, imediat după ce și-au revenit din șoc.

Trupul unui tânăr de 17 ani, dat dispărut de două zile, a fost scos de valuri pe o plajă din Eforie Nord. Băiatul venise pe litoral să lucreze și se angajase la un bar de pe plajă. Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță, trupul tânărului a fost descoperit joi dimineață, în jurul orei 4.00, pe o plajă din Eforie Nord.

Trupul unui adolescent adus de ape la Eforie Nord, observat de romanticii care urmăreau răsăritul

Acesta fusese dat dispărut de marți, dar căutările efectuate atunci de pompierii militari de la ISU Dobrogea se soldaseră cu un eșec. Polițiștii constănțeni spun că victima era din comuna Siliștea, județul Constanța, și avea 17 ani și 11 luni.

Cineva a postat imaginea cu trupul adolescentului înecat în Marea Neagră, pe o rețea de socializare, iar comentariile nu s-au lăsat așteptate. “Dumnezeu sa te ierte, copile!!!!Cu marea nu-i de joaca… of…”, “Păcat! Dumnezeu sa îl odihnească! ??”, “Trist, dar cu marea nu te pui, că pierzi!!!Dumnezeu să-l ierte!!!” sunt doar câteva dintre comentariile triste lăsate de internauți.

Băiatul venise pe litoral să lucreze și se angajase la un bar de pe plajă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz. Este a 12-a victimă ce își pierde viața în mare în acest sezon estival.

Potrivit meteorologilor, astăzi se anunta vant de 27 de noduri, deci valuri mari! Salvamarii fac apel la turiști să nu mai intre în mare și să respecte indicațiile date de ei, însă mulți dintre turiști îi ignoră cu desăvârșire și se aventurează în marea învolburată, care devine astfel ca o loterie morbidă.

Nu mai departe de ieri, un  accident cu două skijet-uri a avut loc în dreptul plajei din Mamaia, în urmă cu scurt timp! Victime sunt un bărbat şi fiul său, care se plimbau pe mare. Cei doi s-au ciocnit de un dig de stabilopozi şi au căzut în apă, însă au fost aduși la mal de către salvatorii care au fost alertați de martorii aflați pe plajă.

Din fericire, ambii au fost salvaţi şi aduşi la mal. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o autoşenilată SMURD a intervenit pentru salvarea celor doi. Copilul în vârstă de 8 ani a suferit un hematom la cap, iar tatăl său s-a tăiat la picior şi s-a lovit cu capul de stabilopozi, conform observator.tv.

Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de miercuri, 8 august a.c., în jurul orei 14.40, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului petrecut pe mare, în zona Hotelului Rex din staţiunea Mamaia. Numai în ultima săptămână, cinci persoane, printre care și un copil de 11 ani, au murit înecate, pe litoralul Mării Negre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×