Trupa Taxi a retras clipul piesei “Despre smerenie” de pe Youtube. Reacţia lui Grigore Leşe

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/04/2016, 21:11
Trupa Taxi a retras clipul piesei “Despre smerenie” de pe Youtube. Reacţia lui Grigore Leşe

Videoclipul „Despre smerenie” a dispărut de pe Youtube. Clipul a fost scos chiar de către Trupa Taxi, după ce Grigore Leşe a decis să se retragă din videoclip.

„Respectăm decizia domnului Grigore Leşe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie”. Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni – după Paşte – cu o variantă în care domnul Leşe nu va mai fi inclus.”, au anunţat aceştia pe Facebook.

Maestrul Grigore Leşe a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că a filmat cu drag şi s-a retras tot cu drag.

„Am fost şi am filmat clipul cu drag, am renunţat la clip tot cu drag. Nu mai am ce comenta, s-a comentat prea mult. Dacă am fi scris o simfonie în România, nu s-ar fi comentat atâta Trebuie să fim serioşi. S-a vrut ceva, am înţeles ceva, fiecare a luat din clip ce a vrut. Eu nu sunt nici teolog, nici politician, să comentez despre Catedrală, despre ierarhi. Eu m-am dus cu tot dragul. Când am văzut despre ce este vorba, am decis să mă retrag. Cred că toată povestea asta cu actul artistic al lui Dan Teodorescu poate să meargă înainte şi fără Grigore Leşe”, a explicat maestrul, la Antena 3.

Sursă: www.antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×