Trump, şantajat de Putin! Noul preşedinte american a fost filmat cu prostituate, într-un hotel din Moscova

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2017, 13:39
Trump, şantajat de Putin! Noul preşedinte american a fost filmat cu prostituate, într-un hotel din Moscova

Acuzaţiile conform cărora oficiali ruşi din domeniul contraspionajului deţin informaţii compromiţătoare despre preşedintele ales al SUA, Donald Trump, vor domina cu siguranţă îndelung amânata primă conferinţă de presă a acestuia.

Prima conferinţă de presă a lui Trump va fi dominată de acuzaţiile potrivit cărora oficialităţi ruse din domeniul contraspionajului au informaţii compromiţătoare despre noul preşedinte al SUA, Donald Trump.

Potrivit aceloraşi surse, informaţiile ar fi însoţite şi de dovezi clare, potrivit cărora Donald Trump s-ar fi întâlnit cu prostituate într-un hotel din Moscova, întâlnire care ar fi fost filmată de serviciile secrete ruse pentru a-l putea şantaja în viitor, după ce se va instala la Casa Albă.

Într-un memo publicat integral de Buzzfeed se arată că „potrivit sursei D, prezentă la acea întâlnire, atitudinea perversă a lui Trump la Moscova a inclus şi închirierea Apartamentului Prezidenţial de la hotelui Ritz Carlton, unde cuplul prezidenţial Obama (pe care Trump îl urăşte) a locuit în cursul unei călătorii oficiale în Rusia şi le-a pus pe prostituate să urineze în faţa lui în patul din apartamentul Prezidenţial”.

Serviciile de spionaj ale Rusiei, FSB, au implantat în Apartamentul Prezidenţial din hotel aparate de spionaj, audio şi video care au înregistrat tot ceea ce s-a petrecut acolo.

O altă sursă, „B”, (fost spion de top rus), a afirmat că „întregul comportament neortodox al lui Trump în Rusia manifestat de-a lungul anilor au oferit autorităţilor ruse suficient material pentru compromiterea şi şantajarea noului preşedinte ales al Statelor Unite.

A fost făcut şi un rezumat al acuzaţiilor a fost ataşat la finalul raportului agenţiilor de informaţii ale SUA cu privire la amestecul Rusiei în campania electorală dinaintea alegerilor prezidenţiale americane din 8 noiembrie 2016, potrivit CNN.

Într-o postare pe Twitter, Trump a respins relatările în cauză, pe care le-a numit ‘ştiri false’ cu numai câteva ore înaintea primei sale conferinţe de presă după alegerea sa în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, potrivit Agerpres.

Conferinţa a fost iniţial programată pentru data de 15 decembrie 2016, după care a fost anulată şi reprogramată. Donald Trump nu a mai ţinut o conferinţă de presă din iulie anul trecut.

Este de aşteptat ca jurnaliştii să-i adreseze lui Trump întrebări despre eventualele conflicte de interese, ţinând cont de afacerile pe care le deţine, şi despre intenţiile sale după ce îşi va prelua mandatul al Casa Albă, pe 20 ianuarie.

Un sondaj de opinie dat publicităţii marţi de Pew Research Center arăta că peste jumătate dintre americani sunt îngrijoraţi de transparenţa arătată de Donald Trump în legătură cu prezentarea intenţiilor sale. O proporţie de 57% dintre americani au exprimat temeri legate de potenţialele conflicte de interese în administraţia Trump.

sursă: rtv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×