Trump a dezvăluit care e primul lucru pe care îl va face dacă va ajunge preşedinte

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2016, 00:00
Trump a dezvăluit care e primul lucru pe care îl va face dacă va ajunge preşedinte

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, s-a angajat să anuleze sau „să renegocieze cu totul” tratate comerciale internaţionale importante în care sunt implicate SUA dacă va fi ales preşedinte, informează sâmbătă DPA.

Trump a spus că va renegocia Acordul Nord-American de Liber-Schimb (NAFTA) cu Mexicul şi Canada şi că va renunţa la Parteneriatul Trans-Pacific (TPP).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Ne aflăm la o răscruce specială. Vom repeta greşelile trecutului sau alegem să credem că încă ne aşteaptă un mare viitor, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte măreaţa noastră ţară?”, a declarat Trump, explicând ce doreşte să facă în primele 100 de zile de mandat, în cazul în care va fi ales preşedinte.

Potrivit Reuters, Trump a mai spus că va sista contribuţiile SUA către programele de mediu ale ONU.

În altă ordine de idei, Trump a ameninţat că le va da în judecată pe toate femeile care în ultimele săptămâni l-au acuzat de hărţuire sexuală. „Toate mincinoasele alea vor fi date în judecată imediat ce se termină alegerile”, a spus Trump.

Citeşte mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×