Trump agită din nou apele: „Când e vorba de Coreea de Nord, cred că merge un singur lucru”

George Heisu   
în Hotnews
09/10/2017, 00:03
Trump agită din nou apele: „Când e vorba de Coreea de Nord, cred că merge un singur lucru”

Preşedintele american Donald Trump a afirmat sâmbătă, pe reţeaua Twitter, că în relaţia cu Coreea de Nord „merge un singur lucru”, dar nu a precizat la ce anume se referă, semnalează Reuters. Potrivit respectivei agenţii, aceste declaraţii par să indice că Trump are în vedere o acţiune militară.

În două mesaje succesive, Trump a arătat că „Preşedinţii şi administraţiile lor au discutat cu Coreea de Nord 25 de ani, s-a ajuns la acorduri şi s-au plătit sume uriaşe de bani…”; „… N-a mers, acordurile au fost încălcate înainte de a se usca cerneala, ridiculizându-i pe negociatorii SUA. Îmi pare rău, dar va merge un singur lucru!”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Trump pare pregătit de război

Săptămâna aceasta, cu ocazia unei întâlniri cu comandanţii militari americani şi soţiile acestora, Donald Trump a declarat presei că momentul respectiv ar putea fi „calmul dinaintea furtunii”. Rugat să explice afirmaţia, preşedintele american a răspuns misterios „Veţi afla”.

În septembrie, cu ocazia Adunării Generale a ONU, Trump a avertizat că Statele Unite vor „distruge complet” Coreea de Nord, dacă vor fi nevoite să se apere sau să îşi apere aliaţii de ameninţările nucleare ale regimului de la Phenian. Coreenii tocmai au anunţat că vor lansa o rachetă puternică, despre care specialiştii au afirmat că ar putea ajunge până în SUA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×