Trista poveste a lui Salvador Sobral, castigatorul EUROVISION 2017. Tanarul nu poate sta mai mult de 2 saptamani fara medici

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
15/05/2017, 00:10
Trista poveste a lui Salvador Sobral, castigatorul EUROVISION 2017. Tanarul nu poate sta mai mult de 2 saptamani fara medici

Salvador este un cantaret din Portugalia de doar 27 de ani, care s-a clasat pe locul 7 in tara sa la concursul Idolos, versiunea portugheza a show-ului Pop Idol.

In 2016, el si-a lansat albumul de debut, „Excuse me„:

Artistul a atras atentia asupra sa din cauza conditiei sale fizice, ipoteza principala fiind ca ar avea o boala de inima, insa neconfirmata oficial, fapt care l-ar fi impiedicat sa plece la timp din Portugalia, pentru primele repetitii.

Sora sa, Luisa, a stat in locul sau la primele repetitii tehnice, pana cand Salvador a reusit sa ajunga pentru prima semifinala.

De asemenea, in timpul primei semifinale, el si sora sa nu au scapat nicio ocazie sa se distreze atunci cand camera de luat vederi nu era pe ei, facand tot felul de glume, castigand in acest fel atentia publicului.

Piesa cu care a castigat EUROVISION 2017 se numeste „Amar pelos dois”, in traducere „Dragoste pentru doi”, si a fost scrisa de sora sa, Luisa, potrivit Radio Times.

Deutsche Welle scrie ca muzicianul din Portugalia a facut ca aparitiile sale pe scena sa fie „spontane si diferite”, iar din motive medicale a ratat unele parti din repetitii, in conditiile in care Sobral este pe lista de asteptare a unui transplant de inima si nu poate calatori afara din tara mai mult de 2 saptamani fara echipa sa medicala.

SURSĂ: Ştirile PROTV

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×