„Trezirea Forţei” a avut premiera de gală în Los Angeles. Primele reacţii anunţă „o experienţă cinematografică copleşitoare”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/12/2015, 19:08
„Trezirea Forţei” a avut premiera de gală în Los Angeles. Primele reacţii anunţă „o experienţă cinematografică copleşitoare” GALERIE FOTO

Dupa o lunga asteptare intretinuta cu stiinta de studiourile Disney, cortina s-a ridicat, in sfarsit, pentru noul episod din odiseea-fenomen Razboiul Stelelor. „Trezirea Fortei”, primul film al seriei realizat in ultimii zece ani, a avut premiera mondiala la Los Angeles. Incepand de maine, ajunge in cinematografele din toata lumea- iar de vineri, va putea fi vazut si de publicul din Romania.

Droizi veterani, dar si unul nou venit, precum si cativa soldati din batalioanele de asalt imperiale au deschis defilarea starurilor pe covorul rosu.

Circulatia a fost interzisa in zona celor doua sali faimoase, Chinese Theatre si Dolby Theatre, unde filmul a fost proiectat, simultan, pentru cateva sute de privilegiati.

„Fantastic! E bine sa ai o slujba la batranete, e ca un plan bun de pensie…

Mark Hamil, interpretul lui Luke in cele trei filme clasice, facute anii ’70 si ’80, revine in chipul unui cavaler jedi mai in varsta. De asemenea, Harrison Ford si Carrie Fisher, actori legendari ai primei trilogii, intra din nou in pielea lui Han Solo, respectiv a printesei Leia.

Harrison Ford: „Am avut un scenariu foarte bun. JJ Abrams este un regizor pe care il admir de multa vreme. A fost o placere sa reiau acest rol”.

In Trezirea Fortei – episodul sapte al seriei – apar si personaje noi. La 23 de ani si primul sau rol in cinema, actrita britanica Daisy Ridley se pregateste de o celebritate de-a dreptul galactica, interpretand-o pe Rey, unul dintre eroii principali in noul film.

Daisey Ridley, actrita: „Joc rolul unui personaj puternic, dur, care… nu stiu cum sa-l numesc… Dar in seara aceasta vreau sa ma simt ca o printesa.”

Au trecut aproape 40 de ani de la primul film, dar entuziasmul popular nu s-a clintit. Ba au aparut si noi generatii de fani.

Desi recenziile sunt sub embargou, cativa dintre norocosii care au apucat sa vada filmul au scris pe Twitter primele impresii, care sunt pe masura asteptarilor. Fanii si cinefilii au cazut de acord ca „Trezirea Fortei” este „o experienta cinematografica coplesitoare”.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×