A treia noapte consecutivă de proteste anti-Trump în Statele Unite

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/11/2016, 10:09
A treia noapte consecutivă de proteste anti-Trump în Statele Unite GALERIE FOTO

In mai multe orase americane, noaptea de vineri a fost a treia consecutiva in care au avut loc proteste impotriva alegerii lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite, relateaza Reuteres.

Dupa ce s-a lasat seara, mii de oameni au iesit in strada la Miami, Atlanta, Philadelphia, New York, San Francisco si Portland.
La Miami, cateva mii de manifestanti au traversat centrul orasului, iar o parte din ei a ajuns pana la o sosea pe care au blocat-o pe ambele sensuri.

La New York, protestatarii s-au adunat iarasi in parcul din piata Washington si langa turnul Trump de pe Fifth Avenue (bulevardul 5), unde se afla resedinta presedintelui ales.

Donald Trump si-a schimbat parerea despre cei care il contesta in strada. Initial, el spusese ca sunt „incitati” de presa. Vineri, el a postat pe Twitter cuvinte de apreciere: „Imi place ca micile grupuri de protestatari de noaptea trecuta iubesc mareata noastra tara. Ne vom uni cu totii si vom fi mandri!”.

Spre deosebire de joi, vineri nu au avut loc arestari sau violente. Sloganurile au fost „Fara ura! Fara teama! Imigrantii sunt bineveniti!” si „Suspendati-l pe Trump!”.
Manifestatii impotriva lui Trump sunt anuntate si in weekend, inclusiv la New York si Los Angeles.

Citeşte mai mult pe stirileprotv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×