Trei zodii care vor suferi din cauza Solstițiului de vară 2019. Lumea lor se dă peste cap

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
19/06/2019, 14:35
Trei zodii care vor suferi din cauza Solstițiului de vară 2019. Lumea lor se dă peste cap
Trei zodii vor suferi din cauza solstițiului de vară. Sursa foto: HDWPro

Solstițiul de vară care va avea loc pe 21 iunie 2019 vine cu vești nu tocmai drăguțe pentru trei semne zodiacale. Lumea unor nativi va fi dată peste cap. Solstițiul, care se produce concomitent cu intrarea Soarelui în zodia Rac, va avea efecte uriașe asupra semnelor zodiacale, iar trei dintre acestea vor avea parte de un duș rece.

Trei zodii care vor suferi din cauza Solstițiului de vară din 2019

Zodia Gemeni. Pentru persoanele născute în Gemeni, solstițiul vine cu o multitudine de lecții de viață. Își vor da seama care sunt prietenii lor adevărați și cu cine trebuie să continue anumite proiecte vitale pentru ei în aceste momente din punct de vedere financiar. Solstițiul le deschide puțin mai mult mintea și le arată unde trebuie să renunțe la a mai lua decizii cu inima.

Zodia Rac. Nici Racii nu par mai avantajați de situația astrologică din 21 iunie. Solstițiul de vară îi va face să se implice în  tot mai multe aventuri care îi pot costa. Din punct de vedere amoros nu vor avea parte exact de ceea ce își doresc pentru că vor avea de suferit în urma greșelilor pe care le-au făcut în relație. Trebuie să își recunoască erorile și să nu mai dea vina pe partener pentru neajunsurile lor.

Capricornii au o perioadă complicată în față. Sursa foto: wallpaperia.com

Capricornii au o perioadă extrem de complicată și trebuie să se redreseze urgent

Zodia Capricorn. Capricornii vor intra într-o perioadă complicată din multe puncte de vedere. Sunt greu încercați de tot felul de termene limită pe care le au de respectat, dar nu vor face față tuturor obstacolelor.

Au nevoie de mulți bani pentru a continua drumul început, iar perioada 21-26 iunie va fi una dificilă pentru ei, oricât de ambițioși ar fi. Abia din luna iulie se poate spune că pentru nativii Capricorn lucrurile se vor îmbunătăți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×