Trei rockeri au murit într-un GROAZNIC accident

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/04/2015, 14:18
Trei rockeri au murit într-un GROAZNIC accident

Trei membri din trupele de heavy metal Khaotica şi Wormreich au murit într-un accident de automobil, care a avut loc luni dimineaţă în comitatul Jackson din statul american Georgia. Rockerii americani se îndreptau spre oraşul Atlanta, unde urmau să susţină un concert, luni seară. Şoferul vehiculului cu 15 locuri în care se aflau muzicienii a pierdut controlul volanului şi microbuzul s-a izbit frontal de un copac. În urma impactului, trei dintre muzicieni au fost propulsaţi în afara vehiculului şi au murit pe loc, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Alţi opt pasageri au fost transportaţi de urgenţă la spitalele din apropiere. Trei dintre ei se află în stare critică, afirmă site-ul billboard.com. Potrivit presei locale, şoferul nu se află printre persoanele care au suferit răni grave.

Cele trei persoane decedate sunt Ian A. McKinney şi Paul J. Truesdell – ambii din trupa Wormreich – şi Nicholas Crisostomo – din trupa Khaotica.

Membrii unei a treia trupe, Kult ov Azazel, care participau la un turneu comun alături de Khaotica şi Wormreich, dar nu se aflau în acel vehicul, au dat publicităţii un comunicat de presă. „Din păcate, concertul de diseară (luni seară, n.r.) din Atlanta a fost anulat. Microbuzul în care se aflau membrii trupelor Wormreich şi Khaotica a suferit un accident îngrozitor în această dimineaţă. Nu putem să vă oferim alte detalii din respect pentru familiile celor implicaţi, dar suntem siguri că ele vor fi comunicate prin intermediul unor terţi la momentul potrivit. Gândurile noastre se îndreaptă acum către cei accidentaţi şi familiile lor”, se afirmă în acel comunicat.

Înfiinţată în ianuarie 2014 şi aparţinând genului muzical „metal ocult-melodic”, trupa Khaotica este alcătuită din Lariyah Hayes (voce), Sergio Quesada (chitară) , James Barile (chitară), Matt Shaner (chitară bas) şi Nicholas Crisostomo (tobe). Trupa americană şi-a lansat primul EP, intitulat „Bloodline Empire”, în mai 2014 alături de primul videoclip, pentru piesa „Muerte”, şi lucrează în prezent la albumul de debut, care urmează să fie lansat în toamna acestui an.

Trupa Wormreich, înfiinţată în anul 2009, aparţine genului muzical „black metal” şi este compusă din Vulk (voce/chitară/chitară bas), N. Vathron (chitară/backing vocals), Wyvern (chitară), Profana (tobe) şi Vidarr (chitară bas). Formaţia a lansat până în prezent un LP, „Edictvm DCLXVI”, în 2011, şi un EP, „Wormcult Revelations”, în 2014.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×