Tranzacţie colosală la nivel mondial, de 2,5 miliarde de euro

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
03/08/2015, 12:15
Tranzacţie colosală la nivel mondial, de 2,5 miliarde de euro

Mai mulţi producători auto germani au reuşit să achiziţioneze serviciul de geolocaţie şi navigaţie HERE, al companiei finlandeze Nokia, în schimbul sumei de 2,5 miliarde de euro (2,72 miliarde de dolari).

Daimler, BMW şi Audi, divizie a Volkswagen, au obţinut dreptul de a folosi serviciul de hărţi al Nokia. Fiecare companie va deţine o participaţie egală în HERE şi nici una nu va încerca să achiziţioneze o participaţie majoritară, se arată într-o declaraţie comună a Daimler, BMW şi Audi, citată de Agerpres.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Accident cumplit in Romania: 5 persoane au murit! Este incredibil ce facea soferul vinovat in timpul mersului!

Tranzacţia urmează să fie finalizată în primul trimestru din 2016. HERE, o companie cu 6.454 de angajaţi, a raportat vânzări nete de 552 milioane de euro în primul semestru din acest an.

Nokia va înregistra în urma vânzării câştiguri de aproximativ un miliard de euro, inclusiv datorită fluctuaţiilor de curs valutar.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

HERE furnizează serviciul de geolocaţie şi navigaţie pentru aproape 200 de ţări, în peste 50 de limbi.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×