TRANZACŢIA deceniului! Pro TV ar fi fost VÎNDUT în această dimineaţă! Cine e CUMPĂRĂTORUL

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/04/2015, 00:02
TRANZACŢIA deceniului! Pro TV ar fi fost VÎNDUT în această dimineaţă! Cine e CUMPĂRĂTORUL

În această dimineaţă compania RCS&RDS ar fi cumpărat postul de televiziune PRO TV, care potrivit informaţiilor vehiculate prin presa ar fi de vânzare de câteva luni bune.

Chiar dacă această informaţie în prima fază pare greu de crezut, însă zvonuri au circulat încă de săptămâna trecută când s-a vorbit despre un post de televiziune generalist pe care RCS&RDS vrea să-l construiască de la 0, într-un articol publicat de Reporter Virtual.

Potrivit unor surse neoficiale,  RADAR DE MEDIA a aflat în această dimineaţa ar fi avut loc o posibilă tranzacţie între compania americană CME (Central European Media Enterprises) şi RCS & RDS.

ULTIMA ORA!!! DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150 KM LA ORA!!! VEZI VIDEO CU MOMENTUL IMPACTULUI

Posturile de televiziune PRO TV, ACASĂ, PRO CINEMA, SPORT.RO, MTV şi ACASĂ GOLD, deţinute în România de către CME ar fi fost vândute companiei RCS&RDS.

La sfârşitul anului CME a vândut în taină către RCS&RDS posturile de radio deţinute de companie, fiind vorba de PRO FM, INFO PRO, MUSIC FM şi DANCE FM.

RCS&RDS deţine în România posturile de televiziune: Digi 24, Digi Sport, Digi Film, Digi World, Digi Animal, Digi Life şi postul de muzica UTV.

Din luna decembrie, RCS & RDS îşi completează portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achiziţionat în urma tranzacţiei cu grupul Central European Media Enterprises (C.M.E.).  ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM sunt cele patru staţii de radio care se adăugă, din această lună, celor nouă posturi de televiziune pe care compania le deţine în prezent.

DIVORŢ rasunator în showbizz-ul românesc! Soţia lui are o relaţie SECRETĂ cu un PUSTI de numai 18 ani!

Achiziţia celor patru posturi de radio face parte din strategia RCS & RDS de a le oferi utilizatorilor conţinut media variat şi la un înalt standard de calitate. Produsele ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM vor completa gama de conţinut media pe care RCS & RDS îl furnizează deja: de la ştiri, informaţii echilibrate şi interviuri în exclusivitate, la cele mai importante competiţii sportive din lume, de la cele mai noi producţii cinematografice, la cele mai interesante şi educative documentare, precum şi conţinut muzical pentru tineri.

Licenţa InfoPro se va transforma în Digi FM.

Tranzacţia dintre grupul RCS & RDS şi Central European Media Enterprises a fost supusă aprobării Consiliului Naţional al Audiovizualului. ProFM este unul din cele mai ascultate posturi de radio din România. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienţă Radio,  Pro FM are, la nivel naţional, aproape 1,7 milioane de ascultători în fiecare zi şi peste un milion la nivel urban. Cota de piaţă zilnică a radioului este de 10% pe publicul comercial, la nivel naţional, şi de 9.1% la nivel urban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×