Transformarea prin care a trecut Ruby, sexy cântăreața! GALERIE FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 18:02
Transformarea prin care a trecut Ruby, sexy cântăreața! GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Ruby, transformare uimitoare de-a lungul timpului! Operațiile au schimbat-o enorm, spun fanii

Ruby a suferit o transformare uimitoare de-a lungul timpului. Mulți dintre fanii acesteia nu știu cum arăta artista înainte să recurgă la intervențiile estetice. De asemenea, aceasta a declarat în repetate rânduri că nu se sfiește să recunoască unde a pus mama natură mâna și unde au intervenit specialiștii.

Ruby a venit în atenția presei datorită clipurilor sexy în care a apărut. Tânăra a recunoscut că are o operație de rinoplastie, implanturi mamare și acid hialuronic în buze. Cântăreața are 29 de ani și se mândrește cu deciziile luate până acum, dat fiind faptul că acum are încredere deplină în corpul său.

Ruby, transformare uimitoare de-a lungul vremii!

Cântăreața a declarat de multe ori că este adevărat că nu i-au convenit câteva lucruri la trupul ei, așa că a decis să le schimbe, pentru a se simți bine în pielea ei. „Eu sunt de acord cu operaţiile estetice. Noi, femeile, dintotdeauna ne-am dorit să fim frumoase, iar acum tehnologia, medicii, chirurgii ne permit să facem asta. Desigur, nu sunt de acord cu exagerările, dar sunt mici retuşuri care îţi pot schimba părerea despre tine, îţi pot da mai multă încredere.

Ruby, înainte de operațiile estetice
Ruby, înainte de operațiile estetice

Eu am operaţia la nas pe care am făcut-o de două ori. M-am schimbat cu totul. Am fost cu totul şi cu totul altă persoană. Am căpătat încredere în mine, fiind complexată de faptul că nasul meu era strâmb”, a declarat Ruby despre operațiile estetice suferite și complexele pe care le-a avut înainte. 

 Ruby
Ruby

Renumitul chirurg estetician Adina Alberts, care comentează alegerile de specialitate ale vedetelor, a comentat modificările făcute de Ruby”Ce și-a făcut, și-a făcut bine! Rinoplastia este perfectă, buzele sunt delicat, frumos mărite, sânii sunt poate puțin prea mari pentru figura ei fină și micuță”, a exlcamat specialistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×