GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/09/2015, 08:00
GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ! GALERIE FOTO

Campioana europeana si mondiala – atat cu echipa, cat si individual -, Larisa Iordache este, fara indoiala, gimnasta in care romanii isi pun cele mai mari sperante in vederea Jocurilor Olimpice de anul viitor.

(CLICK IN GALERIA FOTO DE SUS PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU LARISA IORDACHE!)

 

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Sportiva de 19 ani  se pregateste intens pentru ultima mare competitie din cariera ei. „Este unica in gimnastica”, o caracterizeaza Mariana Bitang, Larisa alegandu-se totodata cu supranumele de „noua Nadia Comaneci”. Cu totul atlfel stau insa lucrurile in afara competitiilor si a antrenamentelor.

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

In putinul timp liber, Larisa este la fel ca orice alta tanara de varsta ei. Dovada stau fotografiile postate de gimnasta pe Facebook, imagini in care supercampioana noastra apare in mai multe ipostaze incantatoare. Ce-i drept, Larisa Iordache are cu ce se lauda, cunoscut fiind faptul ca gimnastele sunt printre cele mai sexy sportive.

 

 

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Face plajă în AREST! Costumul de baie e… 

A rupt ringul in doua!

„Marea transformare” a inceput anul trecut, chiar la petrecerea de majorat a Larisei, eveniment ce a avut loc intr-un club de fite din Capitala. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurt mulati, gimnasta a rupt ringul de dans in doua, dupa cum se poate vedea in imaginile surprise de paparazzi la vremea respectiva.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×