Transformare șocantă! Cum arată Omar, băiatul de aur de la Next Star, la 18 ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 12:06
Transformare șocantă! Cum arată Omar, băiatul de aur de la Next Star, la 18 ani GALERIE FOTO
Omrar, băiatul cu voce de aur de la Next Star, de nerecunoscut la 18 ani!

Omar, băiatul cu o voce spectacuoasă de la Next Star este de nerecunoscut la 18 ani! Când a apărut prima oară pe micile ecrane și a surprins cu talentul său era doar un copil, acum, adevărat adolescent, deja un bărbat în devenire. Omar s-a dedicat întru totul muzicii și pasiunii imense pe care a descoperit-o în copilărie.

De asemenea, odată cu apariția la televizor, s-a descoperit și uluitoarea poveste de dragoste româno-libaneză a părinților băiatului, care au făct tt ce le-a stat în putință să formeze o familie. „M-am îndrăgostit de ea de când am văzut-o cu spatele”, a declarat tatăl lui Omar.

Omar, băiatul cu voce de aur de la Next Star s-a transformat într-un adevărat adolescent

Omar Arnaout ajuns destul de cunoscut atât în țările arabe cât și în România. Acesta are apariții dese la diverse televziuni și spectacole în fața a mii de oameni. Puștiul talentat de la Next Star este acum un bărbat în devenire.

Omar Arnaout
Omar Arnaout

Băiatul cântă la vioară și își lucrează intens vocea. De la câștigarea primului sezon Next Star, cariera lui Omar a luat o cale așa cum nu credea vreodată. Adolescentul a lansal piese în limba engleză, arabă și în română.

Omar, celebru la 13 ani!

Omar Anraout a fost descoperit cu ajutorul concursului Next Star. Deși i-a plăcut mereu muzica, iar părinții l-au ajutat să își îndrume atenția asupra acesteia, concursul din România i-a adus un public foarte mar,e mai ales după ce a câștigat primul sezon. Acesta a studiat pian și viară la liceul Dinu Lipatti din București și pregătește piese pe andă rulantă. Adolescentul a lansat melodii în limba română, arabă și engleză. Cele care au avut un succes foarte mare usnt: „Yalla Habibti’, „Beautiful Life’ și „I Love You’, care i-au adus zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×