TRANSFORMARE incredibila! Cum arata MONICA BIRLADEANU la 38 de ani? A fost fotografiată pe strada, AŞA

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/08/2017, 16:25
TRANSFORMARE incredibila! Cum arata MONICA BIRLADEANU la 38 de ani? A fost fotografiată pe strada, AŞA GALERIE FOTO

În liceu vroia să îşi ia atestat pentru a preda religia în şcoli, apoi a cochetat cu ideea de a se face judecător, iar la 16 ani câştiga deja primii bani, şi nu puţini, ca ospătăriţă.  Monica Bârlădeanu, căci despre ea este vorba, povesteşte în această duminică, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, despre momentul în care a decis să-şi ia viaţa în propriile mâini, pe când era doar un copil.  După divorţul părinţilor săi, la doar 16 ani, Monica a simţit că  este momentul să facă primul pas spre responsabilitatea de adult şi şi-a luat un job, cu ture de 24 de ore.  „Acum nu ştiu dacă aş mai putea face asta, dar în felul ăsta mi-am dorit să nu mai fiu victima evenimentelor din viaţa mea”, îi va povesti Monica la Antena Stars.

„O vedeam pe mama complet neajutorată, muncea foarte mult, venea de la 30 de copii la grădiniţă, la 3 copii acasă. M-am angajat la o terasă lângă gară! Însă mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Erau începuturile birocraţiei din ’93. Pe 30 ale lunii, când trebuia să iau salariu şi a trebuit să le prezint buletinul, oamenii au spus „ce facem cu fata asta?”, mai ales că în luna de graţie am încercat să mă fac indispensabilă. Aşa am lucrat acolo două veri!”, şi-a mai amintit Monica.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cunoscută drept o femeie foarte frumoasă, ea refuză să îmbătrînească şi ajunsă la 38 de ani, iar ultima ei apariţie vorbeşte de la sine.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO      

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×