A trăit şase ani într-un templu budist, iar acum este un model transsexual de renume internaţional. Povestea lui Mimi Tao

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 00:02
A trăit şase ani într-un templu budist, iar acum este un model transsexual de renume internaţional. Povestea lui Mimi Tao GALERIE FOTO

Mimi Tao este unul dintre cele mai populare modele din prezent in Thailanda, fiind o prezenta constanta pe podiumurile de moda, insa viata ei era complet diferita in urma cu sase ani.

Mimi s-a nascut baiat, iar in urma cu sase ani, modelul transsexual era doar un adolescent, pe nume Phajaranat Nobantao, care traia la un templu budist, relateaza Daily Mail. El a ajuns sa studieze alaturi de calugari dupa ce situatia financiara a familiei sale s-a deteriorat si nu au mai putut sa-i ofere confortul cu care fusese obisnuit.

Totul s-a schimbat atunci pentru Phajaranat, spune el. „Am inceput sa ma port ca o fata, sa vorbesc ca o fata si sa devin mai interesat de lucruri femeiesti, cum ar fi machiajul”, a povestit Mimi Tao pentru Bangkok Post.

Cu toate acestea, a trait timp de sase ani alaturi de calugari, dupa care si-a inceput cariera in modelling. Cu timpul a reusit sa se perfectoneze si sa-si construiasca o reputatie in lumea modei.

Mimi este cunoscuta la nivel international si va aparea intr-un film despre modelele transsexuale si spera sa intre pe piata din New York, insa nu exclude posibilitatea de a se intoarce la viata monahala.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×