Traian Băsescu, reacție furibundă! L-a desființat pe Șerban Nicolae: „Ești copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni”

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 08:32
Traian Băsescu, reacție furibundă! L-a desființat pe Șerban Nicolae: „Ești copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni” GALERIE FOTO
Traian Băsescu, reacție furibundă! L-a desființat pe Șerban Nicolae: "Ești copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni"

S-au aprins spiritele între senatorul PSD Șerban Nicolae și Traian Băsescu chiar înaintea Sărbătorii Crăciunului – căci, nu-i așa, în politică e ca-n război și în dragoste. Nu se ține cont de unele reguli.Mărul discordiei: moțiunea de cenzură! Astfel, politicianul social-democrat l-a atacat pe fostul președinte al României în plen, iar Traian Băsescu l-a desființat când i-a dat replica.

„Un fost preşedinte al României şi o spun cu mare satisfacţie un fost preşedinte… Nu am crezut că o să apuc să spun asta, îl numea pe domnul Orban Sică Mandolini. Probabil în semn de respect, dar mi-am dat seama că are momente când are dreptate. Avem în Parlament pe cineva care a studiat la ruşi. Raluca Tatarcan la vremea aceea. Care a studiat, ce putea să studieze? Economie, acolo unde s-a născut capitalismul şi economia de piaţă… la Moscova”, a spus liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae.

Traian Băsescu l-a desființat pe Șerban Nicolae

Traian Băsescu a reacționat la adresa lui Șerban Nicolae imediat ce a avut ocazia. Fostul șef de stat a făcut declarații acide într-un discurs în Parlament.

„Apreciez că pentru meseria de şofer al puşcăriaşului Cătălin Voicu merge discursul. A făcut progrese. Pentru un şofer să vorbească 25 de minute e mare lucru. A pomenit de cel putin 5, 6 ori Moscova. Ţie nu îţi e ruşine? Eşti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni”, a declarat Traian Băsescu.

Totuși, el nu a avut prea mult la dispoziție, pentru că Florin Iordache i-a tăiat microfonul lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte al României a început să îl critice pe liderul senatorilor PSD.

Traian Băsescu este fostul președinte al RomânieiÎn scandalul declarațiilor acide dintre Șerban Nicolae și Traian Băsescu a intrat și deputatul PNL Pavel Popescu. În momentul în care a încercat să îi dea un drept la replică politicianului social-democrat, și el a avut microfonul tăiat de Florin Iordache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×