Traian Băsescu dă rezultatul: „Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea va pierde”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/09/2018, 15:25
Traian Băsescu dă rezultatul: „Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea va pierde”
Miinistrul Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, inmaneaza documentele presedintelui Romaniei Traian Basescu in cadrul ceremoniei de investire desfasurate la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, miercuri, 17 decembrie 2014. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul președinte, Traian Băsescu, a vorbit clar și deschis despre demisia liderului PSD și a parcursului primarului Capitalei, Gabriela Firea. Acesta este convis că zilele se scurg pentru cel din fruntea partidului PSD.

Azi, 21 septembrie, membrii PSD se vor aduna într-o ședință urgentă a CEX. Traian Băsescu, din opoziție, a mărturisit rezultatulîn care crede cu vehemență. Viitorul partidului principal de guvernare în România se va decide astăzi într-o ședință. Membrii Comitetului Executiv al partidului PSD au fost chemați la București pentru a alege între Livriu Dragnea, liderul lor, și contestatari.

Traian Băsescu, declarație depspre ziua „Z” a PSD-ului

Rezultatul fostului președinte s-a arătat a fi foarte clar. Acesta a anunțat că Dragnea va părăsi statutul de lider al partidului, iar că primarul Bucureștiului va pierde. ”Război şi vot în PSD ! Dragnea câştigă, Firea pierde ! Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga . Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.

traian basescu dezvaluie rezultatul sedinti impotriva lui dragnea
Traian Băsescu dă rezultatul: „Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea va pierde”

La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică . Dragnea va pleca, dar către sfârşitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea. Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament”, a scris Traian Băsescu pe o rețea de socializare în miezul nopții dintre joi și vineri.

Membrii Comitetului Executiv aleg

stăzi, 21 septembrie 2018, la ora 12:30, va ave aloc ședința care va decide viitorul partidului principal de guvernare al României. În tabăra celor ce vor decide s-au adus multe negocieri intense s-au purtat în ultimele zile. Cu toate acestea, gruparea care îl suștine pe Liviu Dragnea pare să fie în avantaj. Decizia va fi în totalitatea a celor care sunt lideri ai organizațiilor județene ale partidului, care au cele mai multe voturi în Comitetul Executiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×