Traian Băsescu a fost fotografiat într-o cafenea, cu o femeie, la Bruxelles. FOTO

Alex Năstase   
în Stiri mondene
12/10/2019, 08:28
Traian Băsescu a fost fotografiat într-o cafenea, cu o femeie, la Bruxelles. FOTO GALERIE FOTO
Imaginea cu Traian Băsescu și Casiana Enache s-a viralizat. Sursa foto - facebook

Traian Băsescu a fost fotografiat într-o cafenea, cu o femeie, la Bruxelles. Culmea, blondă, dar deloc Elena Udrea. Jurnalistul Dan Bucura a fost cel care a publicat pe contul lui de Facebook mai multe fotografii în care apare fostul șef de stat, la o terasă din Bruxelles, în compania acesteia. Conform postării, discutăm despre poze făcute acum câteva zile. Mai mult de atât, pe masa la care stau cei doi se disting în mod evident pahare cu vin.

Traian Băsescu a fost fotografiat într-o cafenea, cu o femeie, la Bruxelles

Fostul președinte al României, în prezent europarlamentar, fumează o țigară electronică și pare vizibil interesat de discuție. Blonda, care poartă o rochie roșie, elegantă, se numește Casiana Enache și este angajată la Parlamentul European. Casiana Enache e din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor. În mod evident, la nici câteva minute de la postarea fotografiilor, oamenii au și început să comenteze.

De departe, mai toată lumea a remarcat asemănarea izbitoare dintre Casiana și Elena Udrea, personaj despre care s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu fostul șef de stat. Vă reamintim că Traian Băsescu are de efectuat și astfel de drumuri oficiale, până la Bruxelles. Cel mai probabil aici a și cunoscut-o pe frumoasa blondă pe care nu s-a sfiit să o invite la o cafenea. Ba chiar discuția dintre ei părea una cât se poate de lejeră.

Traian Băsescu a fost fotografiat într-o cafenea, cu o femeie, la Bruxelles. Băsescu, blondă
Casiana Enache, blonda surprinsă alături de Traian Băsescu. Sursa foto – facebook

Blonda, fostă însoțitoare de zbor, angajată la Parlamentul European

Blonda s-a făcut remarcată destul de repede și a atras mai toate privirile. Indiferent că vorbim de studenți sau bărbați în floarea vârstei, Casiana Enache a fost privită cu interes de toți cei din cafenea, lucru pe care l-a observat repede și Traian Băsescu. Fostul președinte nu a ezitat și a transmis de la Bruxelles că scena politică ar putea trece printr-un adevărat cutremur. Deși toată lumea se pregătește pentru un guvern cu Orban premier, Băsescu are o altă părere.

„Preşedintele Iohannis va chema la consultări partidele, dar obligaţia lui este ca la ora aceasta să ştie numele viitorului premier. Iar dacă cineva crede că Preşedintele Iohanis îl are în minte pe Ludovic Orban, se înşală. Orban trebuie să stea la rând pentru că înaintea lui ar fi Predoiu…”, a scris europarlamentarul pe o rețea de socializare.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×