TRAGEDIE în lumea muzicală. Star mort la 21 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/08/2015, 20:09
TRAGEDIE în lumea muzicală. Star mort la 21 de ani GALERIE FOTO

Kyle Jean-Baptiste, primul actor afro-american – şi, totodată, cel mai tânăr artist – care a interpretat rolul principal din spectacolul „Les Miserables” de pe Broadway, a murit vineri la vârsta de 21 de ani, informează bbc.com. Artistul a căzut de pe o scară de incendiu, vineri seară, a precizat Marc Thibodeau, purtător de cuvânt al Imperial Theatre din New York, instituţia teatrală unde a fost pus în scenă spectacolul „Les Miserables”, potrivit Mediafax.

DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! O bătea de faţă cu copiii?!

Luna trecută, Kyle Jean-Baptiste a făcut istorie pe Broadway, devenind primul actor de culoare – şi, totodată, cel mai tânăr artist – care a interpretat rolul Jean Valjean în acest musical celebru.

TOPUL CELOR MAI INTELIGENTE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE! CINE E CEA MAI DEŞTEAPTĂ? TU PE CE LOC EŞTI?

„Întreaga echipă din spatele spectacolului «Les Miserables» este şocată şi devastată de moartea bruscă şi tragică a lui Kyle”, au declarat producătorii show-ului într-un comunicat.

„A fost un om extraordinar şi a făcut istoric, aducând o doză de magie, în debutul său pe Broadway”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Stirea MOMENTULUI in showbiz! DIVORŢEAZĂ două super VEDETE!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

În luna mai, Kyle Jean-Baptiste a anunţat prin intermediul unui mesaj pe Twitter că urma să se alăture distribuţiei musicalului „Les Miserables”, regizat de Cameron Mackintosh, în rolul Courfeyrac, şi că studia rolul Jean Valjean. A urcat pentru prima dată pe scenă pentru a interpreta acel rol celebru pe 23 iulie.

„Acesta a fost visul meu încă de când eram copil”, spunea actorul într-un interviu acordat revistei Playbill.

A interpretat pentru ultima dată rolul Jean Valjean în reprezentaţia de joi seară a spectacolului.

AVERTISMENT TERIBIL PENTRU TOŢI ROM NII CARE AU ODORIZANTE ÎN MAŞINĂ! PERICOL DE MOARTE!

Circumstanţele morţii sale nu sunt foarte clare. Anumite publicaţii americane afirmă că tânărul actor a căzut de pe o scară de incendiu după ce o vizitase pe mama lui.

ION ŢIRIAC BAGĂ BANI ÎNTR-O ECHIPĂ DE FOTBAL DIN ROM NIA! INVESTEŞTE LA NIVEL ÎNALT! PE CINE A ALES!

Colegii săi din breasla actorilor i-au adus un ultim omagiu prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare. Printre aceştia s-au aflat Joshua Henry, Teal Wicks, Ansel Elgort, Kristin Chenoweth, Carrie Hope Fletcher şi cântăreţul Josh Groban.

IMAGINI INCENDIARE cu Bianca DRĂGUŞANU! VEZI AICI O GALERIE FOTO FIERBINTE!

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA! LA PLAJĂ SE APLEACĂ ŞI SE VEDE TOT!

IMAGINI FIERBINŢI CU DELIA MATACHE! POZIŢII INDECENTE ÎN CARE S-A FILMAT! SLIPUL MINUSCUL…

Kyle Jean-Baptiste urma să joace în curând pe Broadway alături de Jennifer Hudson într-o versiune teatrală a filmului „Culoarea purpurie/ The Color Purple”.

Sursă: www.romanialibera.ro

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×